Pelly Skjutdörr Modell 100


{{ products.length }} produkter

{{ products.length }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Pelly Skjutdörr Modell 100

Smart förvaring med Pelly System! Pelly System är ett flexibelt förvaringssystem som möjliggör att du själv kan skapa en unik förvaringslösning anpassad precis efter dina behov. Med Pelly System skjutdörrar kan du bygga en garderob speciellt utformad efter ditt hem och med Pelly Garderobsinredning får du garderoben precis som du vill ha den!

Skjutdörrar ger garderoben en smidig öppning och gör att garderoben tar mindre plats, efter som att du inte behöver utrymme att öppna dörrarna utåt. Dessutom ger skjutdörrar ett snyggt och diskret intryck och ger din garderob en smidig öppning. 

Pelly skjutdörrar finns i tre modeller: Pelly Skjutdörr Modell 100, Pelly Skjutdörr Modell 200 och Pelly Skjutdörr Modell 300

Skjutdörr till garderob - Modell 100

Pelly Skjutdörr modell 100 har fasta mått och finns att köpa med dörrbredd 612 mm eller 912 mm. Skjutdörrarna passar till en garderob med en öppningshöjd på 2270-2290 mm. Skjutdörr modell 100 är designad med en diskret silverfärgad profil i lackat stål och har en fyllning i vit melamin. Skjutdörren har kullagrade golvhjul som gör att dörren går smidigt att skjuta åt sidan. Hjulen finns i två storlekar och du kan antingen välja hjul med bredden 612 eller med hjul bredden 912 mm.

Pelly Skjutdörr modell 100 monteras enkelt tillsammans med en golvskena. Golvskenan kan antingen skruvas eller tejpas fast i golvet med dubbelhäftande tejp. Vid montering av skjutdörren är det viktigt att justera golvhjulen så att dörren går helt fritt från golvskenan.

Montera Pelly Skjutdörr modell 100 på din befintliga garderob eller komplettera med Pelly Avslutningssida. Avslutningssidan ersätter en befintlig vägg och ger dina skjutdörrar en snygg inramning.