Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Poolrobot Flowclear Bestway

Art.nr: 9062009

799,00/st
  • Poolrobot Flowclear
  • Automatisk
  • För pooler upp till Ø670 cm
  • Bestway

Produktbeskrivning

Poolrobot Flowclear 

Poolrobot Flowclear är en automatisk poolrengörare från Bestway. Poolroboten är lämplig för pooler ovan jord med en diameter på upp till Ø670 cm, och filterpumpar och sandfiltersystem med flödeshastigheter på 5678-12113 L/h. Den håller poolen fri från smuts utan större ansträngning, så du kan koppla av medan den rör sig över poolgolvet helt av sig själv. Hanteringen är mycket enkel och tack vare de praktiska handtagen kan du enkelt få upp enheten ur vattnet. 

Så här fungerar den

Anslut rengöringsslangen till din filterpump och placera den i poolen. På grund av filtrets kraft rör sig dammsugaren fritt över golvet i din pool. Borsten längst ner på dammsugaren samlar smuts, löv och sand innan den kommer in i filterpumpen, vilket inte bara förlänger pumpens livslängd utan också säkerställer en ren pool. De fritt justerbara hjulen ger poolroboten full rörlighet så att den kan nå hela området i din pool. Tack vare de 3 olika nivåerna kan du också ändra hjulens riktning och vinkel manuellt. 

Eftersom alla slangar och utrustning passar till de flesta ledande poolpumpmärken, är installationen också en bris. Luta dig tillbaka och låt Poolrobot Flowclear göra smutsjobbet i sommar!     

bestway.jpg