Regel & stolpe - tryckimpregnerat


{{ products.length }} produkter

{{ products.length }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online

Reglar & stolpar till ditt byggprojekt!

Vi erbjuder tryckimpregnerade reglar och stolpar till billiga priser – alltid äkta lågpris hos jem & fix!

Stolpe
Våra tryckimpregnerade stolpar hittar du här! För ditt utomhusprojekt är en stolpe som är tryckimpregnerad det allra bästa alternativet för ett hållbart resultat. Stolparna passar extra bra när de ska vara i kontakt med jord och fukt. Vilka mått på dina stolpar är du på jakt efter?

Våra stolpar är runda eller fyrkantiga och finns i olika längd och diameter. Även om stolparna är impregnerade så går de utmärkt att måla på om du är sugen på en förändring. Annars så kan du gärna underhålla stolparna med träolja för att de ska hålla sig snygga. Det hjälper dessutom mot sprickor. 

Reglar
En tryckimpregnerad regel används lämpligen för att bygga upp stommen i din konstruktion. Här hittar du tryckimpregnerade reglar för sommarens alla utomhusprojekt! Har du något spännande bygge på gång? Hos jem & fix hittar du reglar till billiga priser!

Man kan skydda trä som ska användas utomhus på flera olika sätt. Det absolut bästa är att tryckimpregnera, då får träet lång livslängd och kräver väldigt lite underhåll. Vilken dimension är du på jakt efter? Våra tryckimpregnerade reglar finns i mått från 45x95 till 45x195. Välkommen in till din närmsta butik så hjälper vi dig att köpa reglar!