Roundup Speed Pump N Go

Art.nr: 9058357

499,00/st
  • Roundup Speed Pump N Go
  • Snabbverkande ogräsmedel - synlig effekt inom 1 h
  • Färdigblandad 2,5 L
  • Smart och praktisk tryckspruta

Produktbeskrivning

Ogräsmedel Roundup Speed Pump N Go

Roundup Speed Pump N Go är ett snabbverkande ogräsmedel som effektivt bekämpar ogräs i trädgården. Ogräsmedlet är färdigblandat i en smart och praktisk tryckspruta med vilken du direkt kan appliceras ogräsmedlet på ogräset. Roundup Speed Pump N Go är ett mycket snabbverkande bekämpningsmedel sopm ger en synlig effekt redan inom 1 timme. Det passar perfekt för att få bort ogräs från stora ytor och lämpar sig mycket väl för bekämpning på och mellan markstensplattor, grusgångar, uteplatser, uppfarter och i rabatter. 

Med trycksprutan kan du växla från bred till precis stråle för att anpassa appliceringen till olika delar av trädgården. Den breda strålen ger en synlig skumeffekt som visar vilka ytor som redan behandlats och ger en bra överblick vid appliceringen. Var noggrann när du applicerar Roundup Speed Pump N Go i rabatten och på andra ställen där du även har växter du vill bevara, så att du endast sprayar där du vill bekämpa växtligheten. Var även observant på att ogräsmedlet kan ge fläckar på träytor, så applicera medlet försiktigt runt trädäcket.

Roundup Speed Pump N Go är ett glyfosatfritt ogräsmedel baserad på mättade fettsyror som snabbt bryts ner i naturen. Förpackningen innehåller 2,5 L färdigblandat ogräsmedel.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.