Sett på TV - våra nya reklamfilmer!

I vår nya serie reklamfilmer konstaterar vi på ett humoristiskt sätt att du borde ha gått till jem & fix. Men vad menar vi med det? Det är helt enkelt vårt sätt att säga att du inte borde skjuta upp dina fixa-det-själv-projekt. Vi gör det möjligt för dig att komma i gång direkt, med lågpriser varje dag.

Kan du känna igen dig själv eller någon du känner i filmerna?

 

Hogtryckstvatt Webb

Biltvätt eller flygtur?

Det har säkert hänt de flesta av oss. Att vi målinriktat gått in i en handel med en bestämd vara på inköpslistan, för att komma ut med något helt annat. Låt oss bara säga att det inte alltid blir en fullträff. Hos jem & fix väljer du alltid själv vad du köper. Vårt koncept bygger på att hålla så låga priser som möjligt och därför har vi inte någon större införsäljande personalstyrka i butikerna. Istället uppmuntrar vi våra kunder att hjälpa sig själva. På jemfix.se kan du bland annat kolla lagerstatus och läsa massor av info om våra produkter, för att på så vis hitta precis det du söker.

Grill Thumbnail

Grillafton eller trädgårdsflambering?

Det är inte alltid drömmen om det perfekta inköpet slår in. Sånt är ju livet. Eller? Hos jem & fix kan du faktiskt köpa det du verkligen vill ha. Ja, till och med drömgrillen. Vårt mål är nämligen att skära ner på det som är överflödigt för att säkerställa ett så lågt pris som möjligt för våra kunder. Därför har vi alltid lågpris. Så att du som kund ska kunna få mer fix för pengarna.


Dusch Thumbnail

Dusch eller hjärnmassage?

Ibland är det enklaste det svåraste, och det där fixet som egentligen skulle ta 5 minuter, blir till ett enda stort evighetsprojekt. Det finns såklart många anledningar till att det kan bli så, men vi vet att en ofta avgörande faktor är priset. Därför är vår grundfilosofi att möjliggöra lågpris till alla, varje dag. Det gör vi bland annat genom att hålla konceptet enkelt och undvika dyra mellanled. Hos jem & fix ska det helt enkelt vara svårt att använda priset som ursäkt för att komma igång.

Toilet Overload Thumbnail

Toalett eller fåtölj?

Lågpris är härligt. För med låga priser blir det både lättare och roligare att komma igång med dina fixa-det-själv-projekt. Därför arbetar vi på jem & fix hårt för att kunna ge en så stor besparing som möjligt vidare till dig som kund. Som resultat handlar du alltid till lågpris hos oss. Vi tycker nämligen att det är viktigt att hylla hemmafixaren, genom att erbjuda rätt varor till rätt priser, som i förlängningen gör att du lyckas.