Skärm Compact 180 x 120/130 cm

Art.nr: 9042731

Skärm Compact 180 x 120/130 cm

Art.nr: 9042731
  • Skärm Compact
  • Mått 180 x 120/130 cm
  • Tryckimpregnerad NTR-AB
499.00

Produktbeskrivning

Skärm Compact

Skärm Compact är en stilfull, klassisk staketskärm som är perfekt för att göra avgränsningar och rama in olika delar av trädgården. Placera skärmen på verandan, altanen eller balkongen, eller gör en snygg avgränsning på gräsmattan och skapa en lugnare stämning där du slipper störas av grannar, förbipasserande och trafik från gatan. Skärmen är även perfekt att bygga upp vid poolen eller vid solstolarna för att skärma av och få en mer avskild miljö. Med en staketskärm kan du snyggt dela av olika ytor i trädgården för att skapa uterum och avskilda ytor. 

Skärmen är 180 cm bred och har en rundad vågig överkant med högsta höjd 130 cm och med höjden 120 cm vid de dalande kanterna. Det är en stabil och tålig skärm som skapar en lugn atmosfär. Montera enkelt ihop flera skärmar om du vill rama in en större yta av trädgården. 

Tryckimpregnering NTR-AB

Skärm Compact är tillverkad av tryckimpregnerat trä och står väl emot påfrestningar från regn, väder och vind. Skärmen är märkt NTR-AB vilket är den enda metod som helt skyddar virket från röta. Skärmen behöver inte underhållas för att ge ett långvarigt skydd men du kan dock olja in skärmen med träolja emellanåt för att behålla den snygga ytan.

Info & guider