Skyddsvisir Svensktillverkat

Art.nr: 9056081

99,00/st
  • Skyddsvisir Svensktillverkat
  • CE-märkt och tillverkat i enighet med EN-166
  • Transparent skydd som inte immar
  • Justerbar storlek för optimal passform

Produktbeskrivning

Skyddsvisir mVisor Svensktillverkat

mVisor skyddsvisir från mShields är ett svensktillverkat skyddsvisir som ger dig ett heltäckande skydd för ansiktet. Visiret är tillverkat i enighet med EN-166 och är utformat i samråd med svensk sjukvård för att ge ett fullgott skydd för dig som riskerar att exponas av droppsmitta, bland annat genom att visirets skärm har designats med ett böjt avslut. Skyddsvisiret är perfekt att använda för att skydda dig vid exponering av exempelvis hosta och nysningar. Skyddsvisiret är CE-märkt.

Skyddsvisir användning

Skyddsvisir mVisor har en lätt vikt och sitter bekvämt mot ansiktet tack vare skumvaddering på insidan. Det är tillverkat av certifierad PC (polykarbonat), PP (polypropen) samt PE (polyeten), genom formsprutning vilket gör visiret hållbart, stänk-, rep- och stöttåligt. Den klara, transparenta plasten motverkar även imma vilket gör att du ser bra igenom visiret. Utöver detta är skyddsvisiret designat med justerbara remmar som maximerar rörligheten och gör att du kan ändra storleken för att få en optimal passform. 

Skyddsvisir skötselråd 

Skyddsvisiret kan användas flera gånger, men ska efter varje användning rengöras med desinfektionssprit eller med vatten och bakteriedödande tvål.