P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Snöskyffel Fiskars

Art.nr: 9015104

399,00/st
  • Snöskyffel
  • Skyffelbredd: 52 cm
  • Gummibelagt aluminiumskaft och blad i plast med aluminiumlist
  • Fiskars

Produktbeskrivning

Snöskyffel 52 cm

Snöskyffel från Fiskars med ett gummibelagt aluminiumskaft och blad i plast med aluminiumlist. Snöskyffeln gör det enkelt för dig att skyffla bort snö och slask från t.ex. trädgården, trappan, trottoaren eller uppfarten. Rätt snöskyffel kan göra arbetet både roligare och lättare och det blir på så vis enkelt för dig att hålla områden runt ditt hus fria från snö och slask.

Längst ut i ena änden finns ett handtag som gör att du kan stadga upp skaftet vid tung belastning på skyffeln. Snöskyffeln har ett starkt och lättviktigt skaft av aluminium som är gummibelagt för en skön komfort. Bladet är tillverkat av köldtålig plast och har bredden 52 cm. Själva skaftet är svart till färgen med en skyffel i både silvriga/gråa och orangea inslag. Slitskenan på skyffelns nedre kant gör det enkelt att skyffla snö då skyffeln smidigt glider genom snön.

Ett mycket praktiskt och lättanvänt trädgårdsredskap som är ett måste i förrådet/garaget under vintertid. Snöskyffeln kan såklart även användas för att sprida halksalt och grus på uppfarten och trottoaren för att undvika halka.

Fiskars.jpg