Snigelmedel

Art.nr: 9033084

199,00/st
  • Natria Snigelmedel
  • 1 kg
  • Räcker upp till 400 m²
  • KRAV-märkt
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 4 apr 2020 13:21

Produktbeskrivning

Natria Snigelmedel

Har du problem med sniglar och snäckor i trädgården? Natria Snigelmedel från Bayer Garden är ett snabbverkande bekämpningsmedel mot sniglar och snäckor i trädgårdar och växthus. Natria Snigelmedel är en KRAV-märkt naturlig produkt baserad på jäst, potatis och järnfosfat. Medlet har ett effektivt resultat mot sniglar samtidigt som det är skonsamt och ger näring till gräs eller växter.

Använd Natria Snigelmedel genom att hälla ut medlet där du upplever problem med sniglar. Medlet är regnfast och kan hällas ut i trädgården oavsett väder. Det är snabbverkande och ger ett tydligt resultat redan efter en dag. Häll försiktigt på gräsmattan, vid trädgårdsgången eller i växthus och rabatter där sniglarna brukar befinna sig. Medlet bekämpar sniglarna genom att djuren får i sig medlet när de äter, därefter känner sniglarna sig mätta och drar sig tillbaks ner i jorden där de svälter ihjäl. I och med att sniglarna kryper ner i jorden ses sällan döda sniglar efter behandling. Överblivet medel bryts naturligt ned och blir istället till näringsämnen för växterna.

Natria Snigelmedel är en naturlig produkt som inte har några skadliga effekter på växtligheten. Använd dock växtskyddsmedel och biocider med försiktighet och läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

En flaska innehåller 1 kg och räcker upp till en yta av 400 m².