Snöskyffel Samson Ergo 55 cm

Art.nr: 9029762

199,00/st
  • Snöskyffel ergonomisk
  • Skyffelbredd: 55 cm
  • Skaft: Aluminimum
  • Blad: Köldtålig plast

Produktbeskrivning

Snöskyffel ergonomisk

Håll infarten fri från snö och slask med en ergonomisk snöskyffel i smidig design. Med rätt snöskyffel blir arbetet både roligare och lättare och du kan smidigt hålla trädgården snöfri i vinter.

Det här är en stabil och praktisk snöskyffel i ergonomisk design. Snöskyffeln har ett starkt och lättviktigt skaft av aluminium i en S-formad design som skapar flexibilitet när du skottar och minskar påfrestningen när du skottar. Bladet är tillverkat av köldtålig plast och har bredden 55 cm. Skyffeln är helsvart till färgen och har en praktisk slitskena i aluminium vid skyffelbladets kant vilken gör arbetet enklare och gör att skyffeln smidigt går ner igenom snön. Det är ett praktiskt och smidigt trädgårdsredskap som gör det enkelt att skyffla snö under vintern.

När du ska köpa trädgårdsverktyg är det viktigaste att alltid välja de verktyg som känns bra för dig, med en snöskyffel som ligger lätt och bekvämt i händerna blir arbetet både lättare och roligare. Håll entrén och trädgårdsgångarna fria från snö och slask, du kan även använda skyffeln till att sprida grus eller salt för att skapa halkfria vägar genom trädgården.