P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Sprayfärg Vit Matt LUXI

Art.nr: 9051972

79,95/st 199,88 pr. ltr
  • Sprayfärg
  • Färg: Vit Matt
  • 400 ml
  • LUXI

Produktbeskrivning

Vit sprayfärg med matt yta

LUXI Sprayfärg Vit Matt är en praktisk och lättarbetad färg som ger en snygg vit kulör med en matt yta. Färgen lämpar sig för de flesta ytor och kan användas på exempelvis trä, metall, glas, aluminium, sten samt olika typer av plast. Med sprayfärg går det smidigare och lättare att komma åt och måla på svåråtkomliga ytor. Sprayfärgen ger ett jämt resultat på såväl släta som på ojämna ytor och många gånger ger sprayfärg ett mer enhetligt resultat jämfört med att måla med en pensel. LUXI sprayfärg beräknas vara dammtorr en timme efter målning och är övermålningsbar antingen inom 20 minuter eller 4 dygn efter du målat det första lagret.

Innan du börjar att spraya rekommenderas att täcka över ytorna runt omkring det område som ska målas, för att undvika att få färg på oönskade ytor. Se även till att underlaget som ska spraymålas är rent, torrt och fritt från fetter, vax samt tvålrester. Skaka sprayburken i ca. 1 minut, så att du känner att kulan som finns i sprayburken kan röra sig fritt inuti burken. Det här hörs tydligt när burken skakas. Fortsätt sedan att skaka burken under målningens gång.

LUXI Sprayfärg Vit Matt innehåller 400 ml färg och räcker till mellan 1 och 2 m². För bästa resultat rekommenderas att spraya i tunna lager i lugn och jämn takt och helst utan att stanna upp. Håll ett sprayavstånd på mellan 20 och 30 cm.