Optimera förvaringen med Pelly förvaringssystem!

Vill du få lite mer ordning och reda i hemmet? Pelly förvaringssystem låter dig bygga den optimala förvaringen för just dina behov! Oavsett om du behöver fixa ny klädförvaring med ett garderobssystem, bygga ett hemmakontor, organisera i städutrymme eller tvättstuga, bygga en bokhylla eller få ordning i garage och förråd, så kan Pelly lösa dina problem. 

Här visar vi dig inspiration till olika alternativ, vilka produkter som kan passa och monteringsanvisningar för vägghängda förvaringssystem.

Garderob med Pelly-inredning

Monteringsanvisningar vägghängd förvaring

Monteringsanvisningar

I Pellys monteringsklipp får du ta del av enkla anvisningar på hur du monterar Pellys vägghängda förvaring med bärlist och hängskena. Fördelen med det här systemet är att du bara behöver skruva fast bärlisten, som skenorna sedan hängs på. Du behöver alltså inte skruva fast varje skena, så som med en vanlig väggskena.

Färdiga
förvaringslösningar

Med vårt färdiga Pelly startpaket får du alla grundläggande delar för att börja bygga ditt nya vägghängda försvaringssystem. Det ger dig möjligheten att själv bygga på med de delar som du behöver efter hand som behov uppstår. Ett startpaket innehåller bl.a. bärlist, hängskenor, konsoller, klädstångshållare, klädstång och trådhylla. 

Startpaketet kan med fördel kombineras med vårt Meshpaket Pelly, som innehåller 3 st meshkorgar, med tillhörande utdragsramar. 

Du hittar både startpaketet och meshpaketet i länken nedan. 

Vägghängd garderob Pelly

Vägghängd garderob med skjutdörr

Garderobslösningar

Behöver du skapa bättre förvaringslösningar för dina kläder? I Pellys sortiment hittar du klädstänger, hyllor, korgar och byxutdrag - allt du behöver för att optimera din klädförvaring. Bygg och mixa precis enligt dina egna behov och önskemål, för att skapa den bästa garderobslösningen för dig. 

Förvaringsinspiration

Bokhylla

Vägghängd bokhylla

Hemmakontor

Vägghängt skrivbord och hylla

Klädförvaring

Vägghängd garderobslösning