Utedusch med solvärmare 16 L

Art.nr: 9031266

999,00/st
  • Utedusch 
  • Ansluts till trädgårdsslangen
  • Inbyggd solvärmare
  • Inkl. monteringsbultar

Produktbeskrivning

Utedusch med inbyggd solvärmare

Utedusch från Swim & Fun som enkelt och smidigt ansluts direkt till trädgårdsslangen. Duschen har en inbyggd solvärmare som gör att upp till 16 liter vattnet värms upp inuti duschen med hjälp av solens egen energi. Sedan kan du enkelt reglera mellan varmt och kallt vatten via den inbyggda kranen när du duschar.

En dusch i trädgården är inte bara härligt avsvalkande under soliga dagar i trädgården. Duchen är även ett perfekt komplement till poolen eller spabadet. Genom att skölja av dig innan du hoppar ner i poolen tillför du ca 200 gånger färre  bakterier i badvattnet jämfört med att hoppa ner i poolen utan att skölja av dig innan.

Montering av uteduschen

Uteduschen kan monteras på alla fasta underlag med en plan yta. Monteringsbultar ingår vid köp av duschen. För att kunna värma upp vattnet ordentligt rekommenderas att montera duschen på en solig plats.

Duschen är tillverkad av rostfritt material och har en tvådelad design som gör att du enkelt kan montera ner duschen och förvara den i exempelvis garaget under vintersäsongen.