Väggfärg 5 Luxi Light Grey

Art.nr: 9052107

249,00/st 49,80 pr. ltr
  • Väggfärg Luxi 5 L
  • Kulör: Light Grey
  • Matt Glans 5
  • Extra hög täckförmåga

Produktbeskrivning

Väggfärg LUXI Light Grey - Matt Glans 5

Dags att måla om? LUXI väggfärg i kulören Light Grey med helmatt glans 5, ger dig en vacker grå färg med en matt finish på väggen. Färgen klär lika bra i mindre rum som i det stora vardagsrummet. Den här väggfärgen lämpar sig speciellt till underlag som betong, puts, mur och tapet. Med en extra hög täckförmåga och goda appliceringsegenskaper krävs det inga större målarkunskaper för att du ska få en fin och jämn finish. 

För bästa resultat är det viktigt att underlaget du tänkt att måla på är rent och torrt. En noggrann rengöring ökar chansen till en finare finish utan smuts och damm som annars riskerar att hamna mellan. 

När du applicerar färgen får temperaturen i rummet inte vara under 10 grader och luftfuktigheten får inte stiga över 80 %. Applicering av färgen sker med en roller eller målarborste. Färgen torkar dessutom på en timme och är därmed övermålningsbar efter bara två timmar, vilket innebär att du snabbt kan färdigställa ditt projekt.

Den här färgen har en ljusgrå kulör och säljs i en burk om 5 L, där var liter räcker till ca 8-10 m². Färgen förvaras kallt, men frostfritt. Rör om i färgen innan användning.