Väggpanel Vit MDF

Art.nr: 9054239

100,00/m2 189,00/m2 148,00 pr. st
  • Väggpanel
  • Vit MDF - Färgkod: NCS S 0502-Y
  • Mått: 11 x 620 x 2390 mm
  • 1,48 kvm/skiva

Produktbeskrivning

Väggpanel 11 x 620 x 2390 mm

Dags för renovering av dina slitna väggar? Väggpanel är ett enkelt och billigt sätt att förnya dina väggar på och ger en ombonad och trevlig känsla i rummet. Använd väggpanelen som fondvägg bakom sängen eller varför inte i hela rummet. Den här väggpanelen är tillverkad i MDF och är ytbehandlad med en strykning av vattenbaserad primer och en toppstrykning av vattenbaserad UV-färg i färgkod NCS S 0502-Y. Väggpanelen är för användning i torra rum och är mycket enkel att torka av och hålla ren, den passar därför exemplariskt in hos barnfamiljer och hos djurägare. Den passar även bra in i köksmiljöer där daglig rengöring av matrester och fettfläckar förekommer.

Montering

Väggpanelen kan monteras på olika sätt, antingen kan den fästas eller limmas direkt på den befintliga väggen eller monteras direkt på reglar. Montera den med något av följande: lim, klammer eller spik med ett platt huvud. Innan montering är det viktigt att låta väggpanelen acklimatiseras i rumstemperatur i 2-3 dygn, under tiden som den acklimatiseras är det viktigt att förvara den torrt och på plant underlag. Kontrollera efter eventuella skador innan väggpanelen monteras upp. 

Underhåll

Det är enkelt att damma av väggpanelen med hjälp av en mjuk duk som inte luddar av sig. För att ta bort eventuella fläckar tvättas panelen försiktigt av med en trasa fuktad i ljummet vatten med syntetiskt rengöringsmedel. Direkt efter avtorkning med vatten är det viktigt att torka av kvarvarande fukt med en mjuk torr trasa. Använd inte såpa eller rengöringsmedel som innehåller ammoniak vid rengöring då det kan skada ytan. 

En av många fördelar med väggpanelen är att den efter flera år av slitage är enkel att renovera upp och förnya med hjälp av sandpapper och akrylfärg. Slipa ytan försiktigt med sandpapper K180-220. Reparera olika skador och måla sen med 1-2 strykningar akrylfärg. 

Mått

11 x 620 x 2390 mm - 1,48 kvm/skiva.