Växthus Magnum 128 9,9 m²

Art.nr: 9055336

22 995,00/st
  • Växthus Magnum 128
  • Mått: 384 x 257 x 258 cm
  • Svart profil & rutor i 3 mm tjockt härdat glas
  • Beställningsvara - beställ i butik eller online

Produktbeskrivning

Växthus 9,9 m² - Magnum 128

Förläng sommaren och odlingssäsongen med ett växthus! Ett växthus är en vacker del av din trädgård, det ger dig möjligheten att odla från tidigt på våren tills lång in på hösten och kan även användas som ett härligt uterum. Fyll växthuset med krukor, blomlådor och ett planteringsbord där du kan plantera alla dina favoritväxter. Ställ in ett bord och några stolar och njut av härliga sommarkvällar i en grön atmosfär.

Halls växthus Magnum 128 är ett vackert växthus designat i en tidlös och enkel stil. Det är ett rymligt, medelstort växthus som passar i de flesta trädgårdar. Växthuset har rutor av 3 mm tjockt härdat glas och kraftiga profiler som ger det god stabilitet och lång hållbarhet. Växthuset har en dubbel skjutdörr som skapar gott om plats och gör det lätt att komma in och ut med spadar, hinkar, skottkärran och även med rullstol. Växthuset har även fyra stycken öppningsbara fönster som ger dig möjligheten att skapa god ventilation för dina växter och gör att du kan släppa in frisk luft i växthuset.

Växthus Magnum 128 har längden 384 cm och bredden 257 cm, vilket ger den totala ytan 9,9 m². Växthuset är designat med svarta profiler och har ett snedtak med högsta höjd 258 cm. Den rejäla sidohöjden garanterar gott om plats för både dig och dina tärd och växter.

Ta tag i växthusdrömmen i sommar och skapa din egen drömträdgård full med blommor, träd och egenodlade grönsaker.

Så monterar du Växthus Magnum 128

Halls Växthus Magnum 128 monteras enkelt och smidigt med medföljande sockel.

Växthus Magnum 128 är en beställningsvara som kan beställas både online och i din lokala jem & fix-butik.

Vänligen observera att beställningsvaror ej omfattas av öppet köp/ångerrätt.