Arbetslampa LED

Art.nr: 9051767

99,95/st
  • Batteridriven lampa LED
  • Batteri: 3xAAA (medföljer ej)
  • Ljusflöde: 180 lumen 
  • Färgtemperatur: 4000 Kelvin

Produktbeskrivning

Batteridriven lampa LED

Liten, portabel arbetslampa som är perfekt för att ha i verktygslådan, i bilen eller ta med på campingutflykten. Lampan är batteridriven och drivs av 3 st. AAA batterier, observera att batterier inte medföljer när du köper lampan utan behövs köpas separat. 

Lampan är uppbyggd av 12 st. energisnåla LED lampor och ger en rundstrålande ljusbild med en färgtemperatur på 4000 Kelvingrader. Ljusflödet uppgår till 180 lumen men kan enkelt och flexibelt justeras beroende på tillfälle. Lampan är därför lika perfekt när du behöver ett starkt och ordentligt arbetsljus som när du vill ha ett mer milt och dunkelt ljus exempelvis som kvällsbelysning i campingtältet. Dessutom går det även att ställa in en upprepande blinkande SOS signal vid behov. 

Lampan har en mjölkfärgad kupa som skapar ett behagligt och bländfritt ljus. I botten finns det två utfällbara krokar för att praktiskt kunna hänga upp lampan på väggen eller på en krok samt två magneter som gör att du kan fästa den på metallytor. Perfekt för att kunna arbeta med båda händerna och inte behöva hålla lampan som traditionell ficklampa.

Brennenstuhl.jpg