Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Paviljong


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Paviljonger till billiga priser!

Vill du också spendera så mycket tid som möjligt utomhus under sommaren? Med en paviljong i trädgården kan du sitta ute från vår till höst utan att du behöver oroa dig för stark sol, regn, eller att det ska bli för kallt. Paviljongen blir som ett uterum som är perfekt för såväl fest som vardag, den är både ett solskydd och ett regnskydd samtidigt som den ger en varm och inbjudande känsla till din trädgårdsmiljö. En paviljong kan antingen sättas upp på gräsmattan eller på ditt trädäck, den är enkel och flexibel att montera så oavsett om du vill låta den sitta uppe hela sommaren eller bara vid speciella tillfällen, så är det en perfekt plats för att umgås utomhus!

Hos oss kan du köpa en billig paviljong så att du kan bjuda in till sommarfester, äta middagar i trädgården och njuta av hela den svenska sommaren. Vi erbjuder dig paviljonger i olika storlekar samt tillbehör som paviljongväggar, tak och myggnät, så att du alltid ska kunna sitta ute i din trädgård. En paviljong skyddar mot solen och skapar en svalkande skuggplats samtidigt som den även kan värma framåt kvällstimmarna. Perfekt för att njuta av såväl sommarluncher när solen står som högst, som av härliga grillmiddagar under långa, ljusa sommarkvällar.

Paviljonger i olika storlekar

Hos oss på jem & fix hittar du paviljonger i flera olika storlekar. Oavsett om du är ute efter en stor eller en liten paviljong erbjuder vi en modell som passar just din trädgård. Vi erbjuder paviljong 3x3 mpaviljong 4x4 m och Paviljong 3x3 m Easy-Up som är en flexibel paviljong som är lätt att sätta upp och ta ner.

Tips! Letar du efter en ännu större paviljong kan du montera två stycken paviljonger intill varandra och strunta i att sätta upp väggen i mellan. På så sätt får du en dubbelt så stor yta med plats för fler gäster! 

Paviljongväggar, tak och myggnät

Både paviljong 3x3 m och paviljong 4x4 m säljs inklusive sidoväggar och myggnät. När du köper en paviljong hos oss får du ett komplett paket med allt du behöver för att skydda dig mot sommarregn, för stark sol, vind och insekter. Klicka hem din nya paviljong från vår e-handel redan idag och få den levererad hem, eller besök någon av våra butiker för att handla i butik. Självklart har vi samma låga pris både online och i butik.

För dig som redan har en paviljong och letar efter reservdelar har vi även ett beställningssortiment med paviljongtak, sidoväggar och myggnät i olika storlekar. Välkommen in och prata med oss i din lokala jem & fix butik för att beställa reservdelar till din paviljong.

Inred paviljongen med utemöbler och värmare

Hur vill du inreda din uteplats? Vi erbjuder ett stort utbud av utemöbler så att du kan inreda din uteplats och paviljong precis som du önskar. Med trädgårdsbord och stolar, ljusslingor, dynor och värmande filtar skapar du snabbt en mysig känsla dit du kan bjuda in vänner och familj. Ett hopfällbart bord med klappstolar kan vara perfekt att ta fram till tillställningar när du får extra gäster. De är smidiga att fälla ihop och tar knappt någon plats vid förvaring.

För att verkligen kunna njuta även under de lite kallare sommarkvällarna så kan det vara skönt att skapa lite extra värme på uteplatsen eller inne i paviljongen. Att sätta upp paviljongväggar hjälper mycket men med en värmare får du till den där extra sköna känslan. Produkter för värme hittar du här.

Mer paviljong för pengarna!