Ni fixar, vi stöttar!

Vad innebär det?

På jem & fix hyllar vi det lokala engagemanget. De passionerade människorna, kreativiteten och viljan att skapa något tillsammans. Därför vill vi hjälpa till att lyfta de många små och stora gör-det-själv-projekt som finns runt om i Sveriges olika former av föreningsliv. 

Ni kanske inte har ekonomin för att få projektet fixat, men viljan och kompetensen å andra sidan är på topp?
Det är precis det här som "Ni fixar, vi stöttar" är till för. Alla föreningar med ideellt syfte som har drömmar om ett gör-det-själv-projekt är välkomna att ansöka om byggmaterial från jem & fix, för att sedan kunna göra jobbet själva, om ni blir antagna. Observera att privatpersoner inte kan ansöka.

Allt som krävs är att ni berättar vad ni behöver fixa, vilket material ni behöver och varför just ert projekt ska få stöd. Vi ser gärna att ni är kreativa och skickar med bild- och filmmaterial.

Ni kan ansöka om material för upp till 40 000 SEK. Vi stöttar projekt av alla storlekar, i alla delar av landet. Stödet ges i form av ett presentkort, som ni sedan själva använder i en av våra butiker för att köpa in materialet. Det är därför viktigt att ni har närhet till en jem & fix-butik.

Skicka en ansökan till oss, så kan det bli ni som blir uttagna till att ta emot material från jem & fix, så att ni kan slutföra ert projekt!

 

Grafik - verktyg