Ni fixar, vi stöttar

 

 

 

Ni fixar, vi stöttar

Konceptet "Ni fixar, vi stöttar" går kortfattat ut på att stötta eldsjälar i det svenska föreningslivet. Det gör vi genom att hjälpa klubbar och föreningar få sina gör-det-själv-projekt fixade. Oavsett om ni är en idrottsförening, fanklubb, trädgårdsförening eller något helt annat, och oavsett vad syftet med ert projekt är, så kan ni söka om stöd för material här - så länge ni fixar projektet själva!

På jem & fix hyllar vi engagemang, kreativitet och viljan att skapa något tillsammans. Här fokuserar vi på gör-det-själv-projekt i olika storlekar, för klubbar, föreningar och andra samfund över hela Sverige. Viljan, styrkan och enigheten finns där, men ekonomin kan ibland saknas. Därför är "Ni fixar, vi stöttar" ett bra tillfälle för föreningar att uppfylla sina drömmars gör-det-själv-projekt.

"Ni fixar, vi stöttar" handlar om mer än bara ett gör-det-själv-projekt - det handlar om att hjälpa de lokala klubbarna och föreningarna att förverkliga sina projekt. Det hoppas vi ska sprida enighet, glädje och god energi i lokalsamhället. Genom att visa upp era färdiga projekt och fascinerande idéer hoppas vi även kunna inspirera andra eldsjälar, och levandegöra era goda historier. 

Alla klubbar och föreningar med idéer till lokala gör-det-själv-projekt kan ansöka om byggmaterial från jem & fix, så länge de gör jobbet själva. Observera att privatpersoner inte kan ansöka.

För att ansöka måste ni berätta vad ni behöver fixa, vilket material ni behöver och varför just ert projekt ska få stöd. Ni kan ansöka om material för upp till 40 000 SEK, men ju mer realistiskt stödbehovet är, desto större är chansen att projektet blir utvalt. Var därför specifik och noggrann när du upprättar en materiallista i ansökan. Stödet ges i form av ett presentkort, som ni sedan själva använder i en av våra butiker för att köpa in materialet. Det är därför viktigt att ni har närhet till en jem & fix-butik.

Handläggningstiden är upp till 4 månader, från det att en ansökan kommit in. Efter att vi tagit kontakt kan det dröja ytterligare en period innan stödmottagaren får alla produkter. Om ditt projekt kräver en snabb process, ombeds du därför skriva det i din ansökan. 

jem & fix stöder inte delfinansierade projekt. Det är därför en förutsättning att ditt projekt inte stöds med andra sponsorpengar. Vi ger inte heller stöd i form av ekonomiskt (kontant) stöd, eller sponsringsgåvor.

Om du har några frågor kan du hitta våra vanligast ställda frågor här, eller kontakta kundtjanst@jemfix.com om du inte hittar svar på din fråga.

 

Läs mer om ansökningsvillkoren här.

Läs vår integritetspolicy här.

Ansök om stöd här.