Ansökan om stöd

Vill din förening komma igång med ett gör-det-själv-projekt?

Berätta för oss vad ni vill fixa, och varför vi borde stödja just ert projekt.

Kom ihåg att ju bättre du är på att presentera ditt projekt, desto lättare är det för oss att se samma potential och goda idéer som du. Var därför noga med att skapa en noggrann beskrivning av projekt- och materiallistan. Se urvalet av material i vår webbshop, här på jemfix.se. Du kan även bifoga en eller flera bilder, och ev. ett filmklipp där du berättar om ditt projekt. Kom ihåg att se till så att alla personer som är inblandade i bild- och videomaterialet som laddas upp, samtycker till att materialet kan publiceras på jemfix.se.

Det är möjligt att ansöka om material för max. 40 000 SEK.

Handläggningstiden är upp till 4 månader, från det att en ansökan kommit in. Efter att vi tagit kontakt kan det dröja ytterligare en period innan stödmottagaren får möjlighet att hämta ut alla produkter. Om ditt projekt kräver en snabb process, ombeds du därför skriva det i din ansökan. 

Alla fält i ansökningsformuläret måste fyllas i, innan ansökan anses giltig. Det är endast möjligt att ansöka om stöd från "Ni fixar, vi stöttar" online, genom ansökningsformuläret.


OBS! Stödet ges i form av ett presentkort, som ni sedan själva använder i en av våra butiker för att köpa in materialet. Det är därför viktigt att ni har närhet till en jem & fix-butik. Vi ger inte stöd till delfinansierade projekt, ekonomiskt (kontant) stöd, eller sponsringsgåvor.

Kom ihåg att läsa ansökningsvillkoren.

Läs mer om vår integritetspolicy här.