Vi har för tillfället tekniska problem med kortbetalning på jemfix.se, det går bra att betala med faktura. Vi arbetar på att lösa problemet.

Bostik Kakellim 1 kg

Art.nr: 9058186

139,00/st
  • Bostik Kakellim Tile Adhesive
  • Volym: 1 kg
  • Färdigblandad fästmassa
  • För montering av keramik, mosaik och natursten på väggar inomhus (ej våtutrymmen)

Produktbeskrivning

Bostik Tile Adhesive Paste - 1 kg

Färdigblandad fästmassa allround, smidig med lång brukstid. Används för montering av keramik, mosaik och natursten på väggar inomhus (ej våtutrymmen). Pastan är avsedd för montering av keramiska plattor, keramisk mosaik, glasmosaik och natursten på väggar inomhus i torra lokaler. Pastan kan användas på fasta stabila väggunderlag så som betong, lättbetong, puts och olika skivmaterial. Minst en av ytorna måste vara sugande.

Instruktioner

Förbehandling: Underlaget skall vara fritt från damm, smuts, limrester etc samt fast och hårt och hålla minst +10°C. På starkt sugande underlag rekommenderas primning, se separat anvisning för Primer 6000. Blandning: Pastan är färdig för användning. Applicering: Dra först ut pastan med spackelns släta sida för ca.10 minuters plattsättning fördela sedan med den tandade sidan. Pressa och vrid fast plattorna. Avlägsna pasta som trängt upp till mer än halva fogdjupet. Pastafläckar skall omgående torkas bort med fuktig trasa.

Åtgång: Cirka 1,5-4,0 kg/m² beroende på underlag och den keramiska plattans format
Arbetstemperatur: +10°C till +25°C
Användningstid: Ca 15 minuter vid +25°C