Decking tool trallverktyg

Art.nr: 9049805

399,00/st
  • Decking tool 
  • Dold montering av trallskruv
  • Anpassat för 120 mm-trall
  • Förlängare och specialbits säljs separat

Köp tillsammans

Du tittar på

Decking tool trallverktyg

399,00 /st

Förlängare till Trallverktyg Decking tool

299,00 /st

Trallskruv Invisible till Decking Tool 4,2x60

199,00 /krt

Decking tool trallverktyg

399,00 /st

Förlängare till Trallverktyg Decking tool

299,00 /st

Trallskruv Invisible till Decking Tool 4,2x60

199,00 /krt

3 Varor är valda

Samlat pris:

897,00 kr.

Produktbeskrivning

Decking tool 

Är du sugen på att bygga en altan eller veranda? Decking tool trallverktyg är ett unikt redskap för montering av trall. Perfekt för dig som ska bygga en ny uteplats eller för dig som är trött på stickor och träflisor och vill bygga om och förfina din gamla. Verktyget möjliggör en snyggare montering av trallbrädorna och du kan stolt njuta av härliga lata dagar på din nya vackra och eleganta uteplats!

Med Decking tool trallverktyg från Heco kan du smidigt och stilfullt montera tralldäcket utan synliga skruvhål! Det smarta verktyget möjliggör nämligen att skruva fast trallbrädorna från sidan istället för att, som på traditionellt vis, fästa skruvarna på brädornas ovansida. Genom att montera trallen från sidan får du ett mer stilrent tralldäck med en slät yta som utöver att ge ett snyggare intryck av tralldäcket, även gör att du slipper sprickor och stickor som ofta uppstår på brädornas ovansida vid traditionell skruvning. Dessutom ger sidoskruvningen bättre förutsättningar för slipning av trallen i framtiden. 

Verktyget möjliggör dold montering av trallskruv och ger dig ett vackert och stilfullt tralldäck. För att montera trall med hjälp av Decking tool krävs specialbits till skruvdragaren. Vid köp av Decking tool ingår två stycken specialbits. Extra specialbits går även att köpa separat.

Trallverktyget ger brädavståndet 3 mm och är anpassat för 120 mm trall. För dig som vill använda dig av 145 mm-trall krävs en förlängare, förlängaren ingår inte när du köper Decking tool 120 mm men går självklart att köpas till separat.

Använd Decking tool trallverktyg för stilfull montering av trall på altan, terrass, balkong eller veranda och njut av härliga sommarkvällar där du kan gå barfota på ditt tralldäck utan att behöva oroa dig för stickor i fötterna.

Heco.jpg