Gasolkamin 4200W med värmefläkt

Art.nr: 9047129

1 395,00/st
  • Gasolkamin infraröd
  • 4200W
  • Inkl. slang och regulator
  • På hjul

Produktbeskrivning

Gasolkamin 4200W, infraröd med värmefläkt

En rundad infraröd gasolkamin som ger dig möjligheten att snabbt och enkelt värma upp ditt hem. Gasolkaminen fungerar perfekt att använda i ditt vardagsrum, på din veranda eller varför inte i förtältet på husvagnssemestern. En gasolkamin är också ett bra val vid plötsliga strömavbrott eller för att få upp värmen i din strömlösa stuga.

Gasolkaminen har en effekt på 4200W med tre effektsteg på 1,5 kW, 2,9 kW och 4,2 kW samt en elektrisk värmefläkt som i sin tur har en effekt på 1500W. De tre effektstegen gör det alltså möjligt för dig att själv ställa in kaminen efter den värmenivå du önskar. Kaminen har en hög termisk effektivitet med en förstklassig infraröd brännare med piezotändning. Att kaminen har en piezotändning innebär att du enkelt startar kaminen genom att manuellt tända gaslågorna med ett knapptryck.

Den här gasolkaminen är till för att användas inomhus och har en uppvärmningsyta på 20–105 m². Den levereras med en godkänd regulator och en 50 cm lång gasslang. I gasolkaminens gasutrymme finns det plats för en gasflaska på upp till 11 kg. Kaminens förbrukning ligger på ca 110-305 g/h. 

Observera att gasolkaminen inte är rekommenderad att användas i rum mindre än 9 m² och att rummet bör vara väl ventilerat. Det är också viktigt att tänka på att inte placera kaminen för nära inpå väggar, möbler och gardiner. Vid användning bör den placeras i någon mittpunkt av rummet, på ett stabilt och säkert ställe. För att gasolkaminen ska vara lätt att flytta på finns det inmonterade hjul på undersidan. Omplacering bör av säkerhetsskäl endast ske när kaminen är avstängd.

Specifikationer:

Bränsleförbrukning per timme:
Minimum: 100 Gram
Medel: 200 Gram
Max: 300 Gram

Storlek och vikt:
Bredd: 40 cm
Höjd: 72,4 cm
Djup: 40 cm
Vikt: 10 kg