Just nu kan det förekomma längre leveranstider samt svarstider från vår kundtjänst. Vi arbetar hårt för att förkorta dessa. 

Gasolkamin 4200W

Art.nr: 9032181

895,00/st
  • Gasolkamin
  • 4200W 
  • Infraröd
  • 3 effektsteg

Produktbeskrivning

Gasolkamin 4200W

En infraröd gasolkamin som snabbt och enkelt värmer upp ditt vardagsrum, din veranda eller varför inte förtältet när du åker på husvagnssemester. En gasolkamin kan också vara bra att ha som räddning vid ett plötsligt strömavbrott eller för uppvärmning i din strömlösa stuga.

Den här gasolkaminen har en effekt på 4200W och har tre effektsteg på 1,5 kW, 2,9 kW och 4,2 kW. Du kan alltså själv ställa in kaminen efter den värmenivå du själv önskar. Kaminen har en hög termisk effektivitet med förstklassig infraröd brännare med piezotändning. En piezotändning innebär att du enkelt startar gasolkaminen genom att manuellt tända gasollågorna med ett knapptryck.

Gasolkaminen är avsedd för inomhusbruk och levereras med en godkänd regulator och gasslang på 50 cm. Sett till gasutrymme finns det plats för en gasflaska upp till 11 kg. Kaminens förbrukning ligger på omkring 110-305 gr/h. 

Observera att den här gasolkaminen inte bör användas i rum som är under 9 m² samt att rummet bör vara väl ventilerat. Viktigt att tänka på är även att inte ställa kaminen för nära inpå väggar, möbler eller gardiner. Placera den gärna i någon mittpunkt av rummet, på ett stabil och säkert ställe när den används. Gasolkaminen är tillverkad med hjul på undersidan för att du enkelt ska kunna flytta den. Omplacering av kaminen bör av säkerhetsskäl endast ske när det är avstängd. 

Specifikationer

Bredd: 42 cm
Djup: 36 cm
Höjd: 72 cm
Vikt: 8,8 kg