Globlampa WiZ Smart LED 11W/75W

Art.nr: 9060414

199,00/st
  • Globlampa WiZ Smart LED 11W/75W
  • Ansluts till WiFi, styrs via smartphone eller röststyrning
  • Dimbar färg- och ljusstyrka
  • E27-sockel

Produktbeskrivning

WiZ Smart LED-globlampa 11W/75W 

Smart LED-ljuskälla som ansluts till WiFi och styrs via antingen röststyrning eller smartphone. Ljuskällan har en dimbar ljusstyrka samt kan justeras i miljontals olika färger och ljuslägen för att skapa den perfekta ljussättningen för varje tillfälle. Den ansluter smidigt till din befintliga WiFi-router och du behöver inga ytterligare enheter för att styra belysningen, ladda bara ner WiZ-appen och styr ljuset exakt i den ljusstyrka och färg som du önskar. Du kan även styra ljuskällan via fjärrstyrning när du inte är hemma. 

Den smarta ljuskällan möjliggör dessutom att i förväg ställa in ljuset efter dina dagliga eller veckovisa rutiner, du kan schemalägga både när ljuskällan ska slås på och av samt när och i vilken färg och med vilken styrka ljuset ska lysa. 

Ljuskällan har ett nominellt ljusflöde på 1055 lumen och en maximal effekt på 11W, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 75W. Den kan lysa med färgtemperaturer på från 2200 till 6500 Kelvingrader och i miljontals olika färgnyanser. Ljuskällan har E27-sockel samt energiklass F.

Obs. denna vara säljs endast online och går inte att köpa i våra butiker.

WiZ.jpg