Ljuskälla WiZ Smart LED 7W/50W

Art.nr: 9060419

169,00/st
  • Ljuskälla WiZ Smart LED 7W/50W
  • Ansluts till WiFi, styrs via smartphone eller röststyrning
  • Dimbar, varmvitt och kallvitt ljus
  • E27-sockel

Produktbeskrivning

WiZ Smart LED 7W/50W 

Smart LED-ljuskälla med amberfärgat glas, som ansluts till WiFi och styrs via antingen röststyrning eller smartphone. Ljuskällan har en dimbar ljusstyrka samt kan justeras i miljontals olika färger och ljuslägen för att skapa den perfekta ljussättningen för varje tillfälle. Den ansluter smidigt till din befintliga WiFi-router och du behöver inga ytterligare enheter för att styra belysningen, ladda bara ner WiZ-appen och styr ljuset exakt i den ljusstyrka du önskar. Du kan även styra ljuskällan via fjärrstyrning när du inte är hemma. 

Den smarta ljuskällan möjliggör dessutom att i förväg ställa in ljuset efter dina dagliga eller veckovisa rutiner, du kan schemalägga både när ljuskällan ska slås på och av samt när och i vilken färg och med vilken styrka ljuset ska lysa. 

Ljuskällan har ett nominellt ljusflöde på 640 lumen och en maximal effekt på 7W, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 50W. Den kan lysa med färgtemperaturer på från 2000 till 5000 Kelvingrader. Ljuskällan har E27-sockel samt energiklass F.

Obs. denna vara säljs endast online och går inte att köpa i våra butiker.

WiZ.jpg