Ljuskälla Smart LED 8W/60W Philips

Art.nr: 9060406

Ljuskälla Smart LED 8W/60W Philips

Art.nr: 9060406
  • Ljuskälla Smart LED 60W
  • Ansluts till WiFi, styrs via smartphone eller röststyrning
  • Dimbar, med vitt och flerfärgat ljus
  • E27-sockel
169.00

Produktbeskrivning

Philips Smart LED 8W/60W

Smart LED-ljuskälla som ansluts till WiFi och styrs via antingen röststyrning eller smartphone. Ljuskällan har en dimbar ljusstyrka samt kan justeras i miljontals olika färger och ljuslägen för att skapa den perfekta ljussättningen för varje tillfälle. Den ansluter smidigt till din befintliga WiFi-router och du behöver inga ytterligare enheter för att styra belysningen, ladda bara ner WiZ-appen och styr ljuset exakt i den ljusstyrka och färg som du önskar. Du kan även styra ljuskällan via fjärrstyrning när du inte är hemma. 

Den smarta ljuskällan möjliggör dessutom att i förväg ställa in ljuset efter dina dagliga eller veckovisa rutiner, du kan schemalägga både när ljuskällan ska slås på och av samt när och i vilken färg och med vilken styrka ljuset ska lysa. 

Ljuskällan har ett nominellt ljusflöde på 806 lumen och en maximal effekt på 8W, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 60W. Den kan lysa med färgtemperaturer på från 2200 till 6500 Kelvingrader och i miljontals olika färgnyanser. Ljuskällan har E27-sockel samt energiklass F.

Philips SE WiZ system

Specifikationer

Typ Värde
Effekt 8W
Sockel E27
Dimbar Ja

Info & guider