Motorsåg 25 cm Einhell

Art.nr: 9053101

Motorsåg 25 cm Einhell

Art.nr: 9053101
  • Motorsåg
  • Svärdlängd: 25 cm
  • OREGON svärd och kedja
  • Batteridriven
1062.00

Produktbeskrivning

Batteridriven motorsåg 25 cm från Einhell

Har det blivit dags att såga ner den där trädgrenen som skymmer sikten och fäller löv över gräsmattan? Med en motorsåg går trädgårdsarbetet snabbt och lätt. Med den här batteridrivna motorsågen från Einhell kan du enkelt och smidigt bli av med grenar som hänger i vägen. 

Motorsågen från Einhell har svärd och kedja i hög kvalitet från OREGON. Den kan med stor kraft kapa grenar och mindre träd och sågar med kedjehastigheten 4,3 meter per sekund. Sågen har svärdlängden 25 cm och sågbredden 23 cm. Den har en 200 ml stor kedjeoljetank med automatisk smörjning av kedjan vilket minskar slitaget och öka effektiviteten på maskinen. Dessutom har den en kedjesträckarskruv som möjliggör sträckning och byte av kedja utan att du behöver använda några verktyg.

Sågen har ett robust barkstöd i metall. Den har ett ergonomiskt och greppvänligt handtag som gör maskinen stabil att använda och för att öka säkerheten när du sågar har maskinen utrustats med ett skydd mot rekyl med omgående mekanisk bromsning av kedjan.

Sågen drivs av ett 18V LI-SOLO batteri. Batteri och laddare köps separat.

Svärd 25 cm med art.nr 9054049 passar till denna motorsåg.

Einhell_vektor

Specifikationer

Typ Värde
Spänning 18V
Olja 200 ml
Svärdlängd 250 mm
Kedjehastighet 4,3 m/s
Kedjesmörjning Automatisk
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Einhell
Säkerhetsbroms Ja
Kedjetyp Oregon kedja

Köp tillsammans