jem & fix prisgaranti

Handla tryggt!

Hos jem & fix handlar du alltid tryggt. Utöver våra ständigt låga priser så erbjuder vi dig dessutom en generös prisgaranti. Om du mot all förmodan skulle hitta exakt samma produkt (sett till varumärke, modell och EAN-nummer) hos någon av våra konkurrenter, så ser vi till att matcha det priset och att dessutom ge dig 20 % av mellanskillnaden tillbaka. Tryggare kan det knappast bli!

Läs mer om villkoren för vår prisgaranti här nedanför.

Prisgaranti ikon

Villkor för prisgaranti i butik

När du har handlat i någon av våra fysiska butiker så gäller prisgarantin* mot lokala konkurrenter inom 30 kilometer. För att kunna utnyttja prisgarantin så ska du uppvisa kvitto eller annan kontrollerbar uppgift, såsom prislista eller annons, som visar att varan i fråga finns att köpa till ett lägre pris hos en konkurrent inom 30 kilometer.

*Prisgarantin i butik gäller ej e-handel, öppningserbjudanden, mängdrabatter (t.ex. ta 3 betala för 2), Black Weekend kampanjer, utförsäljningar med begränsat antal, medlems- och klubberbjudanden, samt offerter utställda till specifika personer eller företag. Det ska med andra ord vara ett marknadspris som alla kunder på marknaden i fråga kan ta del av. Prisgarantin gäller inte heller varugruppen virke.

 

Villkor för prisgaranti på webben

När du har handlat i vår webbshop så gäller prisgarantin* mot svenska konkurrenter på webben som har varan i lager. Det är varans pris exklusive frakt som jämförs mot konkurrentens pris. För att kunna utnyttja prisgarantin så ska du kontakta vår kundtjänst och då kunna påvisa att varan finns att köpa till ett lägre pris hos en svensk konkurrent på webben. Konkurrentens pris måste vara tillgängligt i minst 24 timmar och om priset är ett kampanjpris, så måste kampanjen vara tillgänglig för alla.

*Prisgarantin på webben gäller ej fysiska butiker, öppningserbjudanden, mängdrabatter (t.ex. ta 3 betala för 2), Black Weekend kampanjer, utförsäljningar med begränsat antal, medlems- och klubberbjudanden, samt offerter utställda till specifika personer eller företag. Det ska med andra ord vara ett marknadspris som alla kunder på marknaden i fråga kan ta del av.

Villkoren för prisgaranti på webben gäller ej varor som beställs online för att hämta i butik, då detta betraktas som köp i butik. 

 

Intern prisgaranti

Om en ordinarie vara som du har köpt, dyker upp till ett lägre pris hos oss inom 14 dagar från ditt inköpsdatum, får du tillbaka mellanskillnaden.

Om du handlat i butik:
Ta med originalkvittot till butiken under perioden som varan är med i reklambladet - så hjälper personalen dig!

Om du handlat på jemfix.se:
Skicka ett mejl till kundtjanst@jemfix.com med ditt kvitto bifogat, under perioden som varan är med i reklambladet - så hjälper vi dig vidare!

Observera att den interna prisgarantin inte gäller på utförsäljningsvaror.