jem & fix' starka prisgaranti

 
ÄKTA LÅGPRIS-GARANTI 

Hos jem & fix handlar du alltid tryggt. Utöver våra ständigt låga priser så erbjuder vi dig dessutom en generös prisgaranti. Om du mot all förmodan skulle hitta exakt samma produkt (sett till varumärke, modell och EAN-nummer) hos någon av våra konkurrenter, så ser vi till att matcha det priset och att dessutom ge dig 20 % av mellanskillnaden tillbaka. Tryggare kan det knappast bli!

 

Villkor för prisgaranti i butik

När du har handlat i någon av våra fysiska butiker så gäller prisgarantin* mot lokala konkurrenter inom 30 kilometer. För att kunna utnyttja prisgarantin så ska du uppvisa kvitto eller annan kontrollerbar uppgift, såsom prislista eller annons, som visar att varan i fråga finns att köpa till ett lägre pris hos en konkurrent inom 30 kilometer.

 

*Prisgarantin i butik gäller ej e-handel, öppningserbjudanden, mängdrabatter (t.ex. ta 3 betala för 2), utförsäljningar med begränsat antal, medlems- och klubberbjudanden, samt offerter utställda till specifika personer eller företag. Det ska med andra ord vara ett marknadspris som alla kunder på marknaden i fråga kan ta del av.

 

Villkor för prisgaranti på webben

När du har handlat i vår webbshop så gäller prisgarantin* mot svenska konkurrenter på webben som har varan i lager. För att kunna utnyttja prisgarantin så ska du kontakta vår kundtjänst (via e-mail: kundtjanst@jemfix.com, eller på telefon: 046-285 29 00) och då kunna påvisa att varan finns att köpa till ett lägre pris hos en svensk konkurrent på webben. Konkurrentens pris måste vara tillgängligt i minst 24 timmar och om priset är ett kampanjpris, så måste kampanjen vara tillgänglig för alla.

 

*Prisgarantin på webben gäller ej fysiska butiker, öppningserbjudanden, mängdrabatter (t.ex. ta 3 betala för 2), utförsäljningar med begränsat antal, medlems- och klubberbjudanden, samt offerter utställda till specifika personer eller företag. Det ska med andra ord vara ett marknadspris som alla kunder på marknaden i fråga kan ta del av.Vi reserverar oss för eventuella fel i pris- och artikelinformation och förbehåller oss rätten att vid behov ändra sådan information.