P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Rännkrok Lång Vit

Art.nr: 9017643

49,95/st
  • Rännkrok
  • Typ: Lång
  • Färg: Vit

Produktbeskrivning

Rännkrok Lång

Rännkrok lång monteras för att ge ett maximalt stöd åt hängrännan vid nederbörd. Med hjälp av denna rännkrok kan hängrännan säkras upp på rätt ställen så att regn- och smältvatten med säkerhet förs bort från ditt hus. Rännkroken är inte synlig efter montering.

Montering av Rännkrok Lång 

Vid montering av Rännkrok Lång skruvas rännkroken direkt på takbeläggningen. För att ge hängrännan ett maximalt stöd är det rekommenderat att placera rännkrokarna med ca 30 cm mellanrum längst hela hängrännan. Då det idag är vanligt med olika utformningar på tak, finns det fyra olika varianter av rännkrokar för att fylla flera behov. Det finns lång, mellan, kompakt och ställbar rännkrok. Lutningen anpassas alltid efter det befintliga taket. 

Skydda ditt hus med en bra takavvattning

Vid nederbörd är det viktigt att skydda husets stomme och insida med ett fungerande takavvattningssystem. De delar av takavvattningen som tillsammans transporterar regn- och smältvatten bort från huset är taket, hängrännorna och stuprören. Därför är det viktigt att ha rännkrokar som håller upp hängrännan även vid kraftig nederbörd. 

Specifikationer

Typ: Lång
Färg: Vit

Rias.jpg