På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Trädgårdsstol London

Art.nr: 9042704

299,00/st
  • Trädgårdsstol London
  • Justerbart ryggstöd
  • Armstöd
  • Aluminiumstativ
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 1 jun 2020 17:53

Produktbeskrivning

Trädgårdsstol London

Trädgårdsstol London är en bekväm, stabil och stilfull trädgårdsstol uppbyggd med ett aluminiumstativ och med sittdel samt ryggstöd av svart textileneväv. Ryggstödet är justerbart i 7 olika positioner för maximal komfort och gör att du bekvämt kan luta dig tillbaka och njuta av en avkopplande stund. Stolen lämpar sig lika väl att använda som en solstol på gräsmattan eller altanen, som vid matbordet på verandan eller vid cafébordet på balkongen.

Trädgårdsstolen har bredden 54,5 cm, djupet 73 cm och höjden 106 cm. Det är en snygg, modern och stilren stol med god komfort och bekväma armstöd. Ta dig tiden och njut av sommarvärmen en stund, sätt dig ner med en bra bok eller slå dig ner tillsammans med en vän. Bord och stolar i trädgården ger en inbjudande atmosfär i trädgården och skapar utrymme för långa trevliga sommarmiddagar med nära och kära.