Väggplafond Stock

Art.nr: 9046773

399,00/st
  • Vägglampa Stock
  • IP44
  • Inkl. 6 W LED ljuskälla
  • Philips

Produktbeskrivning

Vägglampa Stock

Vägglampa Stock från Philips är en modern, stilfull trädgårdslampa tillverkad av gjuten aluminium. Lampan levereras med en integrerad energisnål 6 W LED ljuskälla med spänningen 230 V. Lampan ger ett vackert varmvitt ljus och sprider en rogivande stämning till trädgården.

Vägglampa Stock har höjden 24,6 cm, längden 18 cm och bredden 8,8 cm. Den har en trendig men diskret utformning med en snygg antracitgrå färg. Montera lampan på väggen vid entrén eller infarten till huset för att mötas av ett välkomnande sken varje gång du kommer hem eller sätt upp den vid uteplatsen för att lysa upp den med ett avslappnande sken. Väggplafond Stock är utformad för att maximera ljusfördelningen och sprider ett både vackert och praktiskt ljussken över trädgården. 

Lampan har IP-märkning IP44 vilket innebär att lampan är kontrollerad och anpassad för utomhusbruk och tål regn- och vattenstänk. Den medföljande ljuskällan är en lågenergilampa i energiklass A+, lampan har ett totalt ljusflöde på 600 lumen och har en livslängd på 25.000 timmar vilket beräknas motsvara hela 25 år. 

Philips.jpg

Specifikationer

Längd 18 cm
Höjd 24,6 cm
Ljuskälla 6W LED
Bredd 8,8 cm
Färg Grå
IP-klass IP44
Varumärke Philips