Väggfärg 5 Luxi Desert Brown

Art.nr: 9052110

249,00/st 49,80 pr. ltr
  • Väggfärg Luxi 5 L
  • Kulör: Desert Brown
  • Helmatt 5
  • Extra hög täckförmåga

Produktbeskrivning

Väggfärg LUXI Desert Brown - Matt Glans 5

Dags att förnya ditt hem med en ny och fräsch brun/beige pastellfärg på väggarna? Den här väggfärgen från LUXI klär bra i både större och mindre rum och lämpar sig bäst till underlag som betong, puts, mur och tapet. För bästa resultat är det viktigt att underlaget rengörs från smuts och damm samt är fri från fukt innan färgen appliceras. Färgen är lätt att applicera och har en hög täckförmåga vilket gör det enkelt för dig att få ett fint och jämnt resultat. 

I det rum som du planerar att måla är det viktigt att temperaturen inte sjunker under 10 grader och att luftfuktigheten inte får stiga över 80 %. Rekommendationer är att applicera färgen med hjälp av en roller eller en målarpensel. Färgen torkar så snabbt som på en timme och du kan applicera lager två redan efter två timmar, en ultimat färg för dig som vill slutföra ditt projekt på kort tid. 

Väggfärgen är i en brun/beige kulör med en helmatt finish och säljs i en burk om 5 L, där var liten räcker till ca 8-10 m². Färgen ska förvaras kallt, men frostfritt. Tänk även på att röra om i färgburken innan användning.