Väggpanel Vit MDF 6 x 620 x 2390 mm

Art.nr: 9054238

Väggpanel Vit MDF 6 x 620 x 2390 mm

Art.nr: 9054238
  • Väggpanel
  • Vit MDF - Färgkod: NCS S 0502-Y
  • 6 x 620 x 2390 mm
  • 1,48 m²/fp.
235.32

Produktbeskrivning

Väggpanel Vit 6 x 620 x 2390 mm

Renovera dina slitna väggar! Med väggpanel förnya du enkelt dina väggar och skapar en ombonad känsla i rummet. Använd väggpanelen som fondvägg eller i ett helt rum. Den här väggpanelen är tillverkad i MDF och är ytbehandlad med en strykning av vattenbaserad primer och en toppstrykning av vattenbaserad UV-färg i färgkod NCS S 0502-Y. Den bör endast användas i torra rum och är mycket enkel att torka av och hålla ren, därför passar den exemplariskt in hos barnfamiljer och djurägare. Den passar även bra in i köksmiljöer där daglig rengöring av matrester och fettfläckar förekommer.

Montering

Väggpanelen monteras genom att fästa eller limma den direkt på den befintliga väggen. Panelen kan inte monteras direkt på reglar. Montera panelen med något av följande: lim, klammer eller spik med ett platt huvud. Innan montering är det viktigt att låta väggpanelen acklimatiseras i rumstemperatur i 2-3 dygn, under tiden som den acklimatiseras är det viktigt att förvara den torrt och på plant underlag. Kontrollera om det finns eventuella skador innan väggpanelen monteras upp. 

Underhåll

Att underhålla väggpanelen är enkelt. Avlägsna damm och annan lös smuts med hjälp av en mjuk duk som inte luddar av sig. För att ta bort eventuella fläckar tvättas panelen försiktigt av med en trasa fuktad i ljummet vatten med syntetiskt rengöringsmedel. Alägsna därefter all kvarvarande fukt med en mjuk torr trasa då det är viktigt att inte lämna kvar någon fukt på panelen. Vid rengöring, tänkt på att inte använd såpa eller rengöringsmedel som innehåller ammoniak då det kan skada ytan. 

En av många fördelar med väggpanelen är att den efter många år av slitage är enkel att renovera upp och förnya med hjälp av sandpapper och akrylfärg. Slipa ytan försiktigt med sandpapper K180-220. Reparera olika skador och måla till sist med 1-2 strykningar akrylfärg. 

Mått

6 x 620 x 2390 mm - 1,48 m²/fp.