Ytborste Picobella Einhell

Art.nr: 9055766

Ytborste Picobella Einhell

Art.nr: 9055766
  • Ytborste Picobella
  • Inkl. Borsthuvud Ytborste Medium för sten
  • Kan kompletteras med Borsthuvud Mjuk och Ultra
  • Batteridriven - Power X-Change
1518.00

Produktbeskrivning

Borste Picobella Einhell

Ytborste Picobella från Einhell är en flexibel, batteridriven borste som används för att borsta rent och snygga till på uteplatsen och i trädgården. Den säljs inklusive Borsthuvud Ytborste Medium, ett 115 mm brett borsthuvud som är speciellt utformat för att borsta ytor av sten. Men kan även kompletteras med Borsthuvud Ytborste Mjuk för borstning på träytor och konstgräs samt Borsthuvud Ytborste Ultra, ett hårdare borsthuvud som även det är anpassat för stenytor. Med de olika borsthuvudena kan du enkelt och flexibelt maximera bortsningen för varje tillfälle och för hela trädgården. Byte av borsthuvud görs enkelt och smidigt med endast en knapptryckning - helt utan vektyg.

Med Einhells Ytborste Picobella kan du hålla din utomhusmiljö ren och fin. Den har en särskild sidoborste för rengöring rakt på väggen osamt mot kanterna. Du får snabbt ett fint resultat på uteplatsen tack vare borstens flexibla rotation åt både höger och vänster. Borsten är lätt att använda och skonsamt mot ryggen. Den har ett mjukt och greppvänligt handtag med softgrip och borstskaftet av aluminium går smidigt att justera i höjd så att du får en ergonomisk hållning för varje arbete samt kan justera borstens höjd mellan olika personer. Den är även utrustad med ett stänkskydd runtom borsthuvudet för att minska risken för att råka bli träffad av grus eller annat som bortas bort från marken.

Borsten har en hastighet på 1-5 varv per minut. Du kan smidigt och steglöst justera hastigheten för ytterligare flexibilitet för varje arbete.

Batteridriven Ytborste med Power X-Change

Ytborste Picobella ingår i Enhells Power X-Change-familj vilket innebär att du kan använda smma batteri som till övriga verktyg och maskiner i Power X-Change-familjen. Borsten säljs exklusive batteri och laddare och behöver kompletteras med ett 18V batteri samt tillhörande laddare. Sedan kan du använda samma batteri till dina andra elverktyg och trädgårdsmaskiner med Enhells Power X-Change.

Einhell_vektor

Köp tillsammans