Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Hushållsprodukter för hela hemmet!

Här hittar du allt du behöver för hus & hem. Vi på jem & fix vill erbjuda billiga produkter för hela hemmet och har därför ett stort utbud av produkter inom hem och inredning. Under varje kategori kan du läsa mer om de olika produkterna, få information och inspireras till ditt nästa projekt i hemmet! Klicka in på den kategori som stämmer bäst in på vad du behöver för att se hela vårt utbud.

Hushållsprodukter som gör hemmet både snyggt och rent

Under kategorin hus & hem hittar du snygg och billig inredning, praktiska garderober och smarta förvaringslösningar. Här kan du även hitta grillar till uteplatsen och mängder av produkter till ditt kök.

För att hålla hemmet rent och fräscht erbjuder vi dig ett stort utbud av produkter inom tvätt och städ. Här kan du hitta allt från dammsugare och fönstertvätt till torkställningar för tvätten.

Bra klimat i hemmet

Här hittar du även produkter för att skapa ett bra klimat i hemmet. Vi erbjuder bränsle, kaminer, fläktar och element för att värma upp huset samt avfuktare och väderstationer som hjälper dig att skapa ett så bra inomhusklimat som möjligt.

Tryggt och säkert

Vi tycker att det är viktigt att du trivs i ditt hem, men även att du känner dig trygg både när du är hemma och när du lämnar hemmet. För att du alltid ska känna dig trygg och säker erbjuder vi ett stort utbud av larm och säkerhetsprodukter för både hemmet och sommarstugan. 

Skadedjursbekämpning

Under kategorierna skadedjursbekämpning hittar du ett stort utbud av produkter för de djur som du inte vill ha i hemmet. Vi erbjuder allt från elektroniska avskräckare, till fällor och bekämpningsmedel för att du enkelt och smidigt ska bli av med bland annat insekter, sniglar, möss och vilt som förstör i trädgården.

Vet du vad du behöver till hemmet?

Vet du redan vad du letar efter? Då kan du ta genvägen och söka direkt på produkten. Scrolla högst upp på sidan så kan du skriva i sökfältet vad det är du letar efter, då hamnar du direkt i rätt kategori. 

Mer hemmafix för pengarna!