Ljusslinga PRO 100 LED - Utbyggnadsbar

Art.nr: 9060574

Ljusslinga PRO 100 LED - Utbyggnadsbar

Art.nr: 9060574
  • Ljusslinga PRO - utbyggnadsbar
  • Med 100 st LED-lampor 
  • Längd: 9,9 m (+ 1,5 m anslutningskabel)
  • Kapslingsklass IP44
229.00

Produktbeskrivning

Ljusslinga utbyggnadsbar 100 LED

Lys upp hem och trädgård med vackra sken från ljusslingor! Utbyggnadsbara ljusslingor skapar stor flexibilitet och oändliga av möjligheter för att få den perfekta ljussättningen till hemmet. Den här ljusslingan är del av PRO utbyggnadsbara ljussystemet som möjliggör att enkelt och flexibelt skapa en unik belysning för hem och trädgård. Ljusslingan har 100 energisnåla små LED lampor som sitter med 10 cm mellanrum på en 9,9 m lång slinga. Därpå har slingan en 1,5 meter lång anslutningskabel som ger en total längd för slingan på 11,4 m. Ljusslingans energisnåla LED lampor lyser med ett vackert varmvitt sken och sprider en inbjudande och levande stämning i vintermörkret.

Systemet kan sammankopplas med olika ljusslingor i PRO serien och kan exempelvis monteras i ett rakt led med slingor eller kombineras med olika istappsslingor och ljusnät. Gummikabeln för slingan är stark, rörlig, flexibel och har diametern 6,7 mm. Komplettera dina ljusslingor med PRO T-koppling eller grenkontakt för att bygga ljusslingorna precis så som du önskar.

Den utbyggnadsbara ljusslingan har kapslingsklass IP44 och är godkänd för utomhusbruk med ett garanterat skydd mot fukt, regn och snö. Spänningen är 220 - 240 V och de olika slingorna kan byggas ihop i upp till 100 meter!

Stemning

Info & guider