Ljusslinga PRO 50 LED – Utbyggnadsbar

Art.nr: 9060573

Ljusslinga PRO 50 LED – Utbyggnadsbar

Art.nr: 9060573
  • Ljusslinga PRO - utbyggnadsbar
  • Med 50 st LED-lampor 
  • Längd: 4,9 m (+ 1,5 m)
  • Kapslingsklass IP44
149.00

Produktbeskrivning

Ljusslinga utbyggnadsbar 50 LED

Lys upp hem och trädgård med vackra ljusslingor! Utbyggnadsbara slingor skapar stor flexibilitet och massor av möjligheter för att få den perfekta ljussättningen. Den här ljusslingan är del av det utbyggnadsbara ljussystemet PRO som möjliggör att enkelt och flexibelt skapa en unik belysning för hemmet. Ljusslingan har 50 energisnåla LED lampor som sitter med 10 cm mellanrum på en 4,9 m lång slinga. Därpå har slingan en 1,5 meter lång anslutningskabel som ger slingan den totala längden 6,4 m. LED lamporna lyser med ett vackert varmvitt sken och sprider en hemtrevlig och levande stämning i vintermörkret.

PRO systemet kan sammankopplas med flera ljusslingor PRO serien och kan monteras antingen i ett rakt led med slingor eller kombineras med istappsslingor och ljusnät. Gummikabeln är stark och flexibel med diametern 6,7 mm. Komplettera med PROFI T-koppling eller grenkontakt för att bygga ljusslingorna precis så som du önskar. 

Ljusslingan har kapslingsklass IP44 och är godkänd för utomhusbruk med ett garanterat skydd mot fukt, regn och snö. Den har spänningen 220 - 240 V och de olika slingorna kan byggas ihop i upp till 100 meter!

Stemning

Info & guider