Vangstycke 3-steg

Art.nr: 9033268

Vangstycke 3-steg

Art.nr: 9033268
  • Vangstycke 3-steg
  • Steghöjd: 165 mm
  • Stegdjup: 250 mm
  • Skyddsimpregnerad
179.00

Produktbeskrivning

Vangstycke 3-steg, Skyddsimpregnerad

Går du i tankarna att bygga en trappa? Vangstycken är en typ av sidostycken som används för att stödja upp trappstegen underifrån och ger din trappa en stabil och stadig grund. Perfekta för dig som vill bygga en trappa i anslutning till altan, trädäck eller kanske i en sluttning i trädgården.

Att mäta och såga ut egna vangstycken är både tidskrävande och kräver mycket jobb. Med färdiga vangstycken får du därför den bekväma möjligheten att snabbt och enkelt skapa en stabil stomme för ditt trappbygge.

Vid montering är det viktigt att vangstyckena vilar mot ett stabilt underlag som exempelvis din altan. Om trappan ska byggas i en sluttning i trädgården, bör vangstycket vila på alternativt trädgårdsplattor av betong. För att få vangstyckena att ligga helt i nivå med varandra går det att fixera dessa vid varandra med hjälp av en trallbräda på baksidan.

Det här vangstycket har tre steg med steghöjden 165 mm och stegdjupet 250. Vangstycket är tillverkat av skyddsimpregnerat trä och är avsett för utomhusbruk. Vangstyckets totalhöjd är 890 mm med en bredd på 220 mm.

Specifikationer

Typ Värde
Steghöjd 165 mm
Bredd 220 mm
Stegdjup 250 mm
Antal steg 3
Höjd 890 mm
Material Trä