Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 4,2 m

Art.nr: 9057271

34,95/mtr 146,79 pr. st
  • Ytterpanel Grundmålad
  • Mått: 22 x 145 mm - 4,2 m
  • CMP-G certifierad
  • Beställningsvara

Produktbeskrivning

Ytterpanel 22 x 145 mm - 4,2 m Grundmålad

En grundmålad ytterpanel är ett hållbart och kostnadseffektivt val av panel. Genom att välja en ytbehandlad panel ökar nämligen både underhållsintervallerna och livslängden på din träfasad. Den här grundmålade ytterpanelen från Södra är en kvalitetspanel av gran från svenska skogar. All tillverkning och ytbehandling av panelen sker i Sverige och är specifikt anpassad för att stå emot det svenska klimatet. Panelen kan monteras året runt. Den har dimensionen 22 x 145 mm och längden 4,2 meter. Men säljs även i en kortare variant med längden 3,6 meter.

Ytterpanel certifierad CMP

Södras ytterpanel är kvalitetssäkrad av Svenskt Trä och certifierad CMP. Certifieringen säkerställer höga krav på både träråvaran samt färgen och ytbehandlingsprocessen, så att du kan vara säker på att panelen är av hög kvalitet och håller i många år framöver.

Vilken färg ska användas till grundmålad panel?

Grundmålad panel kan övermålas. Du kan använda de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalitet som förekommer på marknaden idag. Slamfärg, som t.ex. Falu rödfärg, samt lasyrfärg, ska inte användas på den grundmålade panelen.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 4,2 m är en beställningsvara som säljs i din jem & fix butik.

sodra.jpg