Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Odlingskrage Svart 120 x 80 cm

Art.nr: 9036005

219,00/st
  • Odlingskrage 
  • Svart
  • Stapelbar
  • Mått: 120 x 80 cm

Produktbeskrivning

Odlingskrage Svart 120 x 80 cm

Odlingskrage Svart är perfekt för att driva upp växter och för att odla grönsaker eller kryddväxter i trädgården. Odlingskragarna kan staplas på varandra för att ge bättre jorddjup åt växterna. Ju högre bädd, desto större odlingsmöjligheter. Och dessutom blir en högre bädd betydligt bekvämare att sköta.

Odlingskrage är extra bra att använda i kalla klimat, då bäddarna värms upp snabbare. Detta innebär att du kan börja odla tidigare på våren. Använd fiberduk i botten av bädden så håller sig värmen och fukten lättare kvar i bädden. Häfta fast fiberduken i botten med en häftpistol. För att få en snabbare start på odlingssäsongen kan odlingskragen kompletteras med en huv av plast (Artikelnummer: 9045173) så fungerar odlingskragen som ett enklare växthus.

Träet har behandlats i hög värme för att avlägsna eventuella bakterier och insekter som sitter i träet under tiden som träet torkar. Denna typ av behandling görs även för att undvika uppkomsten av mögel i eller på produkten. Träet är därefter behandlat med en svart vattenbaserad utomhusfärg. 

Specifikationer

Längd: 120 cm
Bredd: 80 cm
Höjd: 19,5 cm