Pallkrage Stål Obehandlad 120 x 80 cm

Art.nr: 9057817

Pallkrage Stål Obehandlad 120 x 80 cm

Art.nr: 9057817
  • Pallkrage 
  • Material: Obehandlat stål
  • Mått: 120 x 80 cm
  • Får med tiden en rostig patina
  • Stapelbar
399.00

Produktbeskrivning

Pallkrage/Odlingskrage i obehandlat stål 

Rustik pallkrage/odlingskrage i stål för odling av växter och grönsaker i trädgården. En pallkrage är perfekt för att odla i trädgården och passar extra bra i vårt kalla klimat, då odlingsbädden värms upp snabbare i odlingskragen och den bibehåller värmen i jorden. Det här gör att du kan börja odla tidigare på våren och hålla igång odlingssäsongen längre in på hösten när temperaturen sjunker. Använd gärna fiberduk i botten av kragen, då håller sig värmen och fukten ännu lättare kvar i bädden, samtidigt som du förhindrar ogräs från att växt in underifrån.

Den här pallkragen är tillverkad av stål vilket ger en längre hållbarhet jämfört med en traditionell pallkrage i trä. Stålkragen är tillverkad med samma typ av beslag som en träkrage och monteras ihop med 4 sprintar. Stålet är obehandlat vilket gör att pallkragen kommer att rosta med tiden och därmed få en ännu mer rustik look.

Pallkragen är stapelbar vilket gör att du kan stapla flera kragar ovanpå varandra och därmed skapa ett bättre jorddjup åt dina växter. Ju högre bädd du skapar, desto större odlingsmöjligheter få du, dessutom blir en högre bädd betydligt bekvämare att sköta efter som du slipper böja dig ner eller sitta på knä.

Info & guider