P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Adventsstjärnor


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Adventsstjärnor för varje fönster!

Har det blivit dags att köpa nya adventsstjärnor? Med stjärnor i fönstren sprider du ett vackert ljus i vintermörkret och skapar snabbt en härlig julstämning i hemmet. Så unna dig en ny favorit och låt stjärnorna glimra i kapp i vinter. Vi på jem & fix erbjuder dig ett stort sortiment av adventsstjärnor med något för de allra flesta smaker. Läs gärna vidare för att inspireras ytterligare. Du kan välja att kika på sortimentet här i vår e-handel eller besöka någon av våra butiker.

Stort utbud av billiga adventsstjärnor i olika stilar

Hos jem & fix kan du vara säker på att hitta en adventsstjärna för varje rum och fönster. I vårt sortiment finns allt ifrån klassiska pappersstjärnor i vitt, rött och silver till stjärnor i metall, rotting och sammet. Så oavsett om du vill ha klassiskt elegant, modernt avskalat eller uttrycksfullt mönstrat, har vi troligtvis en adventsstjärna för dig. Vi erbjuder såväl hängande stjärnor som bordsstående stjärnor på fot, för att du ska kunna hitta en modell som passar hemma hos dig. Vilken typ av adventsstjärna är just din favorit?

Adventsstjärna – Hängande

När vi hör ordet adventsstjärna är det förmodligen den klassiska, hängande stjärnan som först kommer på tanke. Hängande adventsstjärnor är en riktig klassiker som är jättefina att hänga upp i fönster och glaspartier. Häng upp en i varje fönster och skapa en sammanhängande känsla som inte bara är stämningsfull inomhus utan även utifrån. Vill man vara traditionsenlig bör de sättas upp lagom till första advent och tas ned på Tjugondag knut. Vi tycker dock att du kan göra precis som du vill.  

Adventsstjärna – På fot

Om du hellre känner för att pynta bordet, fönsterbrädan eller hyllan så kan vi rekommendera en adventsstjärna på fot. I vårt sortiment hittar du såväl traditionella bordsstjärnor, där stjärnan är tillverkad av papp och foten av metall, som stjärnor helt tillverkade av metall för en minimalistisk och modern look. Vi har även glittrande adventsstjärnor som antingen kan stå för sig själv eller hängas upp. Valfriheten är stor när du väljer att handla hos oss på jem & fix.

Adventsstjärna i metall

Mycket har hänt sedan de första adventsstjärnorna kom och idag ser vi allt fler adventsstjärnor tillverkade av metall. Vi erbjuder flera varianter i metall som lackerats i olika färger. Vad sägs om tidlöst vitt eller elegant guldfärgat? Adventsstjärnor i metall passar lika bra att hänga i fönstret som mot väggen, och sprider en mysig känsla i hela hemmet under julen.

Stor adventsstjärna för ett maxat intryck

För dig som har extra stora fönsterpartier eller bara vill göra ett rejält intryck, kan vi rekommendera en stor adventsstjärna med över 1 meter i bredd. Hos oss hittar du exempelvis en 9-uddig stjärna i vitt som garanterat kommer dra blickarna åt sig. Du kan givetvis även välja att hänga upp stjärnan längs en vägg eller också över bordet för att sprida en värmande stjärnglans under julens alla middagar med familj och vänner.

Sprid julstämning med adventsstjärnor

Oavsett vilken variant av adventsstjärna du väljer, hjälper de garanterat till att skapa en stämningsfull jul. Stjärnorna lyser upp rummet med behagliga ljusstrålar och skänker samtidigt en strimma ljus och värme åt förbipasserande på gatorna utanför. Så gör dig själv och din omgivning en tjänst genom att dekorera hemmet med vackra adventsstjärnor i jul. Stjärnorna kan med fördel även kombineras med ljusslingor och matchande adventsljusstakar för ytterligare julstämning.

Scrolla upp för att klicka hem dina nya adventsstjärnor redan idag eller varmt välkommen in till någon av våra butiker.

Mer adventsstjärna för pengarna!