Julstjärnor & adventsstjärnor


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Sprid ljus med vackra julstjärnor & adventsstjärnor till lågpris!

Har det blivit dags att köpa nya julstjärnor? Med stjärnor i fönstren sprider du ett vackert ljus i vintermörkret och skapar snabbt en härlig julstämning i hemmet. Så unna dig en ny favorit och låt stjärnorna glimra i kapp i vinter. Vi på jem & fix erbjuder dig ett stort sortiment av julstjärnor och adventsstjärnor med något för de allra flesta smaker och plånböcker. Läs gärna vidare för att inspireras ytterligare. Du kan välja att kika på sortimentet här i vår e-handel eller besöka någon av våra butiker.

Stort utbud av billiga adventsstjärnor i olika stilar

Hos jem & fix kan du vara säker på att hitta adventsstjärnor för varje rum och fönster. I vårt sortiment finns allt ifrån klassiska pappersstjärnor i vitt, rött och grönt, till stjärnor i jute-, sammets- och bomulls-look. Så oavsett om du vill ha klassiskt elegant, modernt avskalat eller uttrycksfullt mönstrat, har vi troligtvis en adventsstjärna för dig. Vi erbjuder såväl hängande adventsstjärnor som bordsstående stjärnor på fot, för att du ska kunna hitta en modell som passar hemma hos dig. Vilken typ av adventsstjärna är just din favorit?

Hängande julstjärna i fönster – en tidlös klassiker

När vi hör ordet julstjärna eller adventsstjärna är det förmodligen julstjärna i fönster vi först kommer att tänka på. Hängande julstjärnor i fönster är en riktig klassiker som aldrig tycks gå ur tiden. Häng upp en i varje fönster och skapa en sammanhängande känsla som inte bara är stämningsfull inomhus utan även utifrån. Vill man vara traditionsenlig bör de sättas upp lagom till första advent och tas ned på Tjugondag knut. Vi tycker dock att du kan göra precis som du vill. 

Adventsstjärna på fot – lättplacerad och praktisk

Om du hellre känner för att pynta bordet, fönsterbrädan eller hyllan så kan vi rekommendera en adventsstjärna på fot. I vårt sortiment hittar du såväl traditionella bordsstjärnor, där stjärnan är tillverkad av papp och foten av metall, som stjärnor helt tillverkade av plast för en minimalistisk och modern look. Valfriheten är stor när du väljer att handla hos oss på jem & fix. Scrolla upp för att hitta din nya adventsstjärna på fot redan idag!

Klassisk pappersstjärna – en vacker inredningsdetalj 

Om du är på jakt efter en pappersstjärna så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder en stor variation med allt ifrån sagolikt, romantiska pappersstjärnor i mjuka former, till stjärnor av flätad papp i kaxigt svart. Välj en pappersstjärna och du får en otroligt fin inredningsdetalj som är minst lika vacker när den inte är tänd. Adventsstjärnor i papp passar lika bra att hänga i fönstret som mot väggen, och sprider en mysig känsla i hela hemmet under julen.

Stor julstjärna för ett maxat intryck

För dig som har extra stora fönsterpartier eller bara vill göra ett rejält intryck, kan vi rekommendera att välja en stor julstjärna på minst 1 m. Hos jem & fix finner du både en 100 cm stor julstjärna i formen av en snöflinga, och en 120 cm stor, 9-uddig stjärna i vitt. Båda otroligt stilfulla med överhängande chans att dra blickarna till sig. Du kan givetvis även välja att hänga upp din stora julstjärna längs en vägg, eller också över bordet för att sprida en värmande stjärnglans under julens alla middagar med familj och vänner.

Stilrent vit adventsstjärna eller juligt röd adventsstjärna? Gör ditt val på jemfix.se

Oavsett vilken variant av adventsstjärna du väljer, kommer den garanterat att hjälpa till att skapa en stämningsfull jul. Stjärnorna lyser upp rummet med behagliga ljusstrålar och skänker samtidigt en strimma ljus och värme åt förbipasserande på gatorna utanför. Så gör dig själv och din omgivning en tjänst genom att dekorera hemmet med vackra adventsstjärnor i jul. Stjärnorna kan med fördel även kombineras med ljusslingor och matchande adventsljusstakar för ytterligare julstämning.

Scrolla upp för att klicka hem dina nya adventsstjärnor redan idag eller varmt välkommen in till någon av våra butiker.

Mer julstjärnor och adventsstjärnor för pengarna!