Decking tool+ Trallverktyg Heco

Art.nr: 9058405

Decking tool+ Trallverktyg Heco

Art.nr: 9058405
  • Decking tool+ Trallverktyg
  • För dold montering av trallskruv till trallbygge
  • Avsedd för 28-34 mm trall och är steglöst omställbar för trallbrädsbredder mellan 95-150 mm
  • Heco
299.00

Produktbeskrivning

Decking tool+ Trallverktyg Heco

Decking tool+ är ett smart verktyg för dold montering av trallskruv till trallbygge. Är du sugen på att bygga en altan eller veranda? Decking tool+ trallverktyg är ett unikt redskap för montering av trall. Använd Heco Decking tool+ trallverktyg för stilfull montering av trall på altan, terrass, balkong eller veranda och njut av härliga sommarkvällar där du kan gå barfota på ditt tralldäck utan att behöva oroa dig för stickor i fötterna. Perfekt för dig som ska bygga en ny uteplats eller för dig som är trött på stickor och träflisor och vill bygga om och förnya din gamla.

Med Decking tool+ trallverktyg från Heco kan du smidigt och stilfullt montera tralldäcket utan synliga skruvhål. Det smarta verktyget möjliggör nämligen att skruva fast trallbrädorna från sidan istället för att, som på traditionellt vis, fästa skruvarna på brädornas ovansida. Genom att montera trallen från sidan får du ett mer stilrent tralldäck med en slät yta som utöver att ge ett snyggare intryck av tralldäcket, även gör att du slipper sprickor och stickor som ofta uppstår på brädornas ovansida vid traditionell skruvning. Dessutom ger sidoskruvningen bättre förutsättningar för slipning av trallen i framtiden.  

Heco Decking tool+ låga tyngdpunkt ger stabilitet vid montage. Verktyget är avsett för 28-34 mm trall och är steglöst justerbar för trallbrädsbredder mellan 95-150 mm. Avståndet mellan brädorna blir endast 2 mm. Heco Decking tool+ används tillsammans med Heco Invisible Trallskruv som finns i C4 och Rostfri syrafast A4. För att montera trall med hjälp av Decking tool+ krävs specialbits till skruvdragaren. Dessa bits köps separat.

Heco logo ny

Köp tillsammans

Info & guider