Vangstycke 5-steg

Art.nr: 9033269

Vangstycke 5-steg

Art.nr: 9033269
  • Vangstycke 5-steg
  • Steghöjd: 165 mm
  • Stegdjup: 250 mm
  • Skyddsimpregnerad
269.00

Produktbeskrivning

Vangstycke 5-steg, Skyddsimpregnerad

Har du tankarna på att bygga en trappa? Med dessa vangstycken kan du snabbt och enkelt skapa en bärande stomme som ger din trappa en stadig grund. Vangstycken är en typ av sidostycken som trappstegen vilar på och är ett tidseffektivt alternativt för dig som vill bygga din egen trappa. På så vis slipper du mäta upp och såga till vangstycken på egen hand och kan istället njuta av vägen upp till din altan eller ner till din nedanvåning tidigare än du planerat. Vangstycken ska användas utomhus och passar för att bygga exempelvis altantrappor eller en trappa i sluttningen i din trädgård.

Det är viktigt att vangstyckena monteras så att de vilar mot ett stabilt underlag som exempelvis på din altan. Vid montering i en sluttning i trädgården bör vangstyckena vila på trädgårdsplattor av betong. Med hjälp av en trallbräda kan du enkelt få vangstyckena att ligga helt i nivå med varandra genom att fixera dessa.

Det här vangstycket har fem steg med steghöjden 165 mm och stegdjupet 250. Vangstycket är tillverkat av skyddsimpregnerat trä och ska användas utomhus. Vangstyckets totalhöjd är 1490 mm med en bredd på 220 mm.

Specifikationer

Typ Värde
Höjd 1490 mm
Steghöjd 165 mm
Bredd 220 mm
Stegdjup 250 mm
Antal steg 5
Material Trä