Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Carport & garage


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Carport & garagetillbehör till billiga priser!

Funderar du på en carport? Eller letar efter tillbehör till garaget? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på jem & fix kan du köpa tryckimpregnerade carportar för en snygg inramning av din parkering, som dessutom skyddar bilen från regn, snö och löv från träden. Vi erbjuder även flera tillbehör till ditt garage, exempelvis garageportsöppnare och kodlås. Läs gärna vidare för att lära dig mer!

Carportar du enkelt bygger själv

Med en solid, högkvalitativ carport från jem & fix kan du glömma alla morgnar med att skrapa snö och is från bilens fönster när vintern och frosten härjar. I vårt utbud av prisvärda carportar hittar du flera olika varianter som alla kännetecknas av hög kvalitet och en enkel konstruktion, som du enkelt bygger på egen hand. För även om det kanske låter som ett större projekt, så behöver det inte vara svårt att bygga en egen carport. Det kan dock vara bra att veta att det kan behöva ansökas om bygglov, så ta gärna reda på detta innan du får din carport levererad. I övrigt behöver du endast tänka på att välja rätt typ av carport som passar till just ditt hus, då carporten ofta byggs antingen i förlängning av eller vid sidan av bostaden.

Få tak över bilen och plats för cyklarna, med en carport från jem & fix

Hos jem & fix hittar du både enkel carport med plats för en bil, samt dubbel carport där det finns gott om plats för två bilar och/eller familjens cyklar. Vårt nordiska klimat är känt för att slita en hel del på våra bilar, så en carport där bilen kan få stå torrt är en god investering för livslängden. Alla våra carportar är tillverkade av slitstarkt, impregnerat trä, som tål alla slags väder i många år. Du kan med fördel ge din carport ett träskydd, så förlänger du livslängden på virket ännu mer. Eftersom våra carportar levereras exklusive tak, har du möjlighet att välja just den typ och färg på tak som passar ditt hus och uppfart bäst. Se gärna vårt utbud av Plasttak och Kanalplast.

Skydda din bil från snö och slask

Ge din bil ett riktigt bra hem där du slipper lager av snö eller blöta löv på bilens vindruta. Med en carport kan du vara säker på att din bil alltid är redo att användas, och att du inte behöver putsa vindrutan direkt när du går ut genom dörren på morgonen. Välkommen att se hela vårt utbud av carportar längre upp på sidan, du kan enkelt beställa din carport online!