P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Dörrhandtag, beslag & cylindrar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Dörrhandtag, beslag & cylindrar till låga priser!

Har du köpt en ny dörr eller vill du bara byta ut dina dörrhandtag? Här hittar du vårt stora sortiment av dörrhandtag i alla möjliga varianter. Vi har handtag som passar till både ytter- och innerdörrar. Med ett nytt och fräscht handtag kan du enkelt få en helt ny look på din dörr. 

Föredrar du krom, stål, mässing eller rostfritt? Klassisk eller modern stil? Du hittar alldeles säkert din favorit här. Dessutom till riktigt bra pris. Ta måtten på din dörr så att du säkert vet att handtaget passar i tjocklek. Köp billiga dörrhandtag hos oss på jem & fix! 

På jemfix.se hittar du alla tillbehör för din nya dörr. Behöver du dörrbeslag och dörrcylinder? Välj och vraka bland vårt stora sortiment av produkter för dörrar. Så klart hittar du allt till riktigt bra priser!

Är det ett WC-beslag du är på jakt efter? Hos oss finns dem i rostfritt, krom, nickel och mässing. Vilket passar bäst hos dig? Oavsett om det är en dörrbroms, ett låshus, en cylinderring eller dörrbroms så har vi alldeles säkert det du letar efter till din dörr. Behöver du råd och tips? Vi hjälper dig gärna! Välkommen in till din närmsta butik!