Dörrhandtag, beslag & cylindrar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Dörrhandtag, beslag & cylindrar till låga priser!

Har du köpt ny dörr eller vill byta ut dina gamla dörrhandtag? Hos jem & fix hittar du dörrhandtag i en mängd olika utföranden, för såväl ytterdörrar som innerdörrar. Föredrar du klassisk eller modern stil? I vårt sortiment kan du välja och vraka mellan dörrhandtag i krom, mässing, rostfritt och svart stål, och självklart till riktigt bra priser. Ta bara måtten på din dörr så att du säkert vet att handtaget passar i tjocklek. Med ett nytt och fräscht dörrhandtag får du enkelt en helt ny look på din dörr!

Behöver du även dörrbeslag och dörrcylinder? Hos oss hittar du alla tillbehör för din nya dörr. Vi har till exempel WC-beslag i rostfritt, krom, nickel och mässing. Oavsett om det är en dörrbroms, ett låshus, en cylinderring eller dörrbroms så har vi alldeles säkert det du letar efter till just din dörr. Välkommen att handla i butik eller här i vår e-handel!

Dörrbroms hindrar dörren från att blåsa upp

En dörrbroms har som uppgift att bromsa dörren innan den blåser upp eller smäller igen av till exempel ett vinddrag. Med hjälp av en dörrbroms kan du alltså undvika obehagliga klämskador och skador på dörr och vägg, som annars lätt kan uppstå. I vårt sortiment hittar du dörrbroms med justerbar teleskopstång i rostfritt stål, med ytbehandling antingen i vit eller grå lack. Våra dörrbromsar är anpassade för utåtgående dörrar och är alla lätta att montera. Om du i stället vill att dörren ska stängas igen mjukt och på egen hand, är det en dörrstängare du ska leta efter. Vi har såklart både dörrbroms och dörrstängare i vårt utbud, scrolla bara upp och klicka dig in i respektive produkt.

Dörrlås till både innerdörr och ytterdörr

Hos oss på jem & fix hittar du alla de rätta komponenterna till dörrlås för innerdörr och ytterdörr. Ett dörrlås består vanligtvis av ett låshus, låscylinder med nyckel, handtag samt ett slutbleck som minskar slitage och försvårar inbrottsförsök. Hos oss kan du välja att plocka ihop alla komponenter styckevis, eller till exempel välja ett låshus som du kompletterar med en färdig ytterdörrsats innehållandes dörrhandtag, cylinder med nyckel, cylindervred och cylinderring. Hur du än väljer att göra, så hittar du alla de rätta delarna till ditt dörrlås hos jem & fix.

Lås till ytterdörr som håller dig och familjen trygg

Det kanske absolut viktigaste när du ska köpa lås till ytterdörr, är ju att låset är säkert så att du och din familj kan känna er trygga. Våra låshus till ytterdörr håller obehöriga ute och är samtidigt smidiga att både låsa och låsa upp. Något som är särskilt viktigt när du har bråttom eller om du av någon anledning snabbt skulle behöva utrymma byggnaden. Låshusen är tillverkade av elförzinkad stål med symmetrisk montering och vändbart tryckesfall för höger- eller vänsterhängda dörrar.

Dörrstopp hindrar att dörren slår emot väggen

Är du trött på att dörren slår emot väggen och lämnar fula märken? Då kan du med fördel ta hjälp av ett dörrstopp. I vårt sortiment hittar du olika varianter som kan monteras på vägg, handtag eller golv. Vi har bland annat dörrstopp som håller dörren uppe med hjälp av en fjäder, dörrstopp av stål med skyddande plastbuffert och dörrstopp tillverkade helt i gummi. Om du helst vill undvika montage kan vi rekommendera handtagsbufferts som fästs runt handtaget. Dessa dörrstopp för handtag är tack vare sitt utförande i transparent plast mycket diskreta, och ger samtidigt ett effektivt skydd åt vägg och andra föremål som annars skulle riskera att repas eller skadas när dörren slås upp.

Ytterdörrhandtag för ett vackert välkomnande vid entrén

Låt den hemtrevliga känslan starta redan vid första kontakten med huset. Precis som en vacker ytterdörr pryder huset och förmedlar en viss stil och känsla, kan rätt ytterdörrhandtag hjälpa till att sätta pricken över i. Så välj ett handtag med omsorg och med tanke på vad dörren och resten av husets exteriör har för stil. Vi erbjuder en mängd snygga ytterdörrhandtag i flera olika stilar och material. Välj till exempel mellan moderna dörrhandtag i svart mässing, dörrhandtag med klassiskt mjuka former i blankpolerat krom och stilrent raka dörrhandtag i borstat rostfritt stål. Med vårt varierade utbud och låga priser, blir det lätt att hitta just din favorit!

Köp dörrbroms till ytterdörr och andra smarta tillbehör billigt hos jem & fix

Hos oss på jem & fix kan du vara säker på att alltid hitta dörrhandtag och massor av tillbehör, som dörrlås, beslag och dörrbroms till ytterdörr, till billiga priser. Du kan välja att utforska hela vårt utbud ovan eller komma in till någon av våra butiker för att titta närmare på alla våra produkter. Varmt välkommen!

Mer dörrhandtag, beslag & cylindrar för pengarna!