Drevremsa Isoler 22 x 50 mm - 10 m

Art.nr: 9056159

Drevremsa Isoler 22 x 50 mm - 10 m

Art.nr: 9056159
  • Drevremsa
  • Isoleringslist för fönster- och dörrkarmar mm.
  • Mått: 22 x 50 x 10 000 mm
  • Ljud-, brand- och värmeisolerande egenskaper
     
49.95

Produktbeskrivning

URSA Drevremsa 22 x 50 x 10 000 mm

URSA Drevremsa är en mineralull tillverkad av återvunnet glas. Det är en isolering på rulle som används för att ljud-, brand- och värmeisolera bland annat fönster och dörrar, flytande golv samt väggar. Drevremsan har dimensionen 22 x 50 mm och är 10 meter lång.

Isolera dörr- och fönsterkarmar med drevremsa

Vik drevremsan för att få den att passa och tryck in den i utrymmet runt dörr- eller fönsterkarmen. Försök att behålla så mycket luft som möjligt i isoleringen. Det är nämligen mängden luft som avgör hur väl isolerat resultatet blir och ju mer luft som behålls i drevremsan desto bättre isolerat blir utrymmet.

Om du isolerar vid en yttervägg är att det viktigt att se till att det finns ett vindtätt ytskikt på utsidan och ett lufttätt och fuktsäkert ytskikt på insidan, så att du inte riskerar att få in fukt i isoleringen.

Drevremsa förvaring

Drevremsan ska förvaras torrt och skyddat mot fukt. Om drevremsan utsätts för fukt försämras isoleringens egenskaper samt framkallar lukt, därför är det viktigt att förvara isoleringen i en torr miljö. Har drevremsan utsatts för någon typ av fukt är det av yttersta vikt att den fuktiga isoleringen inte byggs in i konstruktionen. Fukt och lukt kan försvinna med tiden om drevremsan har fått ligga torrt och luftigt under en längre tid, men det är viktigt att vänta tills du är helt säkert att den är helt torr innan den används.

isover

Info & guider